ShowbizPREPUN BEDEM CORNARO

Gus Gus oduševili publiku u Splitu, a publika njih: 'Bilo je fenomenalno, publika i prostor u odličnoj sinergiji, stvarno smo uživali, hvala još jednom, Hrvatska! Jedva čekamo da se ponovno vratimo'

Piše SD

Islandska elektro-atrakcija Gus Gus opravdala je očekivanja splitske publike koja je dupkom ispunila Bedem Cornaro.

Večer nabijenu dobrom energijom otvorili su AM:PM, DJ projekt iz Splita. Njihov live set poslužio je kao odlično zagrijavanje za glavne zvijezde večeri, koji su na binu izišli u 22.30. Koncert su otvorili pjesmom Featherlight, prvim singlom s posljednjeg albuma Lies Are More Flexible. Na oduševljenje publike uslijedili su dobro poznati hitovi Arabian Horse, Crossfade, Over itd., s kojima su tijekom godina pokorili glazbene ljestvice. O samom nastupu i dojmovima rekli su sljedeće:

"Bilo je fenomenalno, publika i prostor u odličnoj sinergiji, stvarno smo uživali, hvala još jednom, Hrvatska! Jedva čekamo da se ponovno vratimo."

Na splitskom bedemu Cornaro uživali su i mnogi poznati, naš proslavljeni pijanist Maksim Mrvica, Božo Vrećo i na iznenađenje mnogih prisutnih američki glumac Owen Wilson koji u Splitu boravi već nekoliko dana zbog skorašnjeg snimanja filma "Bliss".