ShowbizKANTAUTORICA INTIMNO

Alka Vuica: Imala sam seksualna iskustva sa ženama, i to su prelijepa iskustva...

Piše M. Klarić
16. svibanj 2016. - 15:13
alka

"Ja sam imala pacijente od frajera koji su uvijek željeli maziti moje frendice! I zato sam bila prevarena, ali ja nikad nisam varala..." - ispričala je Alka Vuica u intervjuu Danielu Delali.

Pojasnila je da je bila u situacijama da bi mogla varati, ali da bi uvijek "izašla iz veze ako je željela započeti drugu".

Upitana je li ikad bila ljubavnica, Alka je ustvrdila:

"Jao, nažalost da! I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bi preporučila da ne ulazi u takav odnos! Misliš da iz njega možeš izići nedirnut, a ne možeš! Nitko normalan ne može pristati da bude drugi! I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvijek imaju tu svoju tužnu priču..."

'Nisi bila faca, ako nisi imala frendicu...'

Priznala je i da je ljubavnica bila dva puta.

Delale ju je izravno upitao da razriješi misterij koji mnoge intrigira: je li bila u vezi sa ženom, a Alka je rekla:

"Znaš šta, 80.-ih je to bilo jako moderno. Nisi bila faca ako nisi imala frendicu s kojom si se mazila. Nisam nikad bila zaljubljena u ženu, ali sam imala iskustva sa ženama. I to su prelijepa iskustva...

Ja zapravo mislim da su svi ljudi biseksualni i da je većina odnosa bazirana na seksualnosti. Ja imam prijateljice koje me nikad nisu privukle, ali i žene koje su me odmah privukle. I ja njih..." - ustvrdila je kantautorica.

#ALKA VUICA