StoryEditorOCM
PanoramaORNELLA I KĆER

U Moskvi je opet bila zvijezda! Zvali su je najljepšom na svijetu, zbog večere s Putinom umalo je završila iza rešetaka

Piše Scena SD
8. ožujka 2024. - 09:04

Talijanska glumica Ornella Muti bila je jedna od zvijezdi Tjedna mode u Moskvi, kamo je došla pogledati reviju modnog brenda svoju kćeri Naike Rivelli.

68-godišnja Ornella kćerinu je reviju pratila iz prvih redova, a na licu nije krila ponos i sreću zbog njezina novog uspjeha, javlja dnevnik.hr.

image
Cip/Lorimar Productions/Collection Christophel Via Afp

Ornella od samih početaka svoje glumačke karijere slovi kao jedna od najseksepilnijih Talijanki, koja iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova.

image

Modna revija Ornelline kćeri, pjevačice i dizajnerice Naike Rivelli (na fotografiji u crnom)

Sefa Karacan/Anadolu Via Afp

Na filmu se pojavila još kao maloljetnica, s 14 godina je dobila glavnu ulogu u filmu "Najljepša žena" i od tog je trenutka za mnoge postala pojmom ženske ljepote i senzualnosti.

I sama svjesna koliko joj je bogomdan izgled osigurao karijeru i vrtoglav uspjeh, Ornella je navodno osigurala svoje grudi na iznos od 350 tisuća dolara.

image

PRIMO AMORE iz 1978.

Dean Film/Collection Christophel Via Afp

Među njezinim najpoznatijim filmovima su komedije "Castellano i Pipolo", "Ukroćena goropadnica", "Flash Gordon" i "Ludi u ljubavi", "Casanova", "Ja i moja sestra", "Oscar", "Dečko za dvije kćeri", a jedan od posljednjih filmova koje je snimila je onaj slavnog redatelja Woodyja Allena "Rimu, s ljubavlju" iz 2012. godine.

image

MORT D‘UN POURRI iz 1977.

Adel Productions/Collection Christophel Via Afp

Ornella je godinama posvećena obiteljskom životu i rijetko se pojavljuje u javnosti, pa svako njezino pojavljivanje, kao ovo u Moskvi, izazove veliko zanimanje. Ornella inače ima troje djece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutačno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom.

Prvi je put pred oltar stala s Alessiom Oranom, mediji su ih nazivali najljepšim parom u državi, no njihov bračni život bio je daleko od idile. Nakon što je pukla ljubav, Ornellu su mediji počeli povezivati s brojnim moćnicima, a prije drugog braka imala je aferu s redateljem Marcom Ferrarijem.

image

JET SET iz 2000.

Filmarte - Bac Films/Collection Christophel Via Afp

Njezin drugi suprug bio je Federico Fachinetti, koji ju je varao, puno je bio i bio povezan s malverzacijama. Toliko nije bio džentlmen da je u intervjuu nakon razvoda za Ornellu rekao da je "dosadna i u krevetu i za razgovor".

image
Alex Halada/Apa-picturedesk Via Afp

Skandal koji svi pamte dogodio se 2015. godine, kad je lagala da je bolesna kako ne bi glumila u kazalištu, već je umjesto toga otišla na večeru s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Glumica, čija je majka inače bila Ruskinja, za dogovoreni je nastup dobila oko 25 tisuća eura, a umjesto toga otišla je na dobrotvornu večeru u Putinov rodni Sankt-Peterburg i godinu dana kasnije podnijela je i zahtjev za ruskim državljanstvom.

Sud ju je kaznio sa 600 eura i izrekao kaznu od osam mjeseci zatvora, koja je pretvorena u uvjetnu, jer je s 30 tisuća eura nadoknadila štetu koju je nanijela tršćanskom kazalištu.

image

"Love and Money" iz 1982., pored Rayja Sharkeyja

Cip/Lorimar Productions/Collection Christophel Via Afp
image
Cip/Lorimar Productions/Collection Christophel Via Afp
image

"Storie di ordinaria follia" iz 1982.

23 Giugno/Ginis Films/Alpes/Collection Christophel Via Afp
image
Dean Film/Collection Christophel Via Afp
image
Dean Film/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 00:49