StoryEditorOCM
Panoramačuvari digli ruke

Slavili godišnjicu braka kada se ispred njih nasukao morski pas, video pokazuje kako su reagirali

Piše mozaik sd
18. rujna 2023. - 09:52

Kada je u četvrtak otišla na plažu Pensacola u američkoj saveznoj državi Florida, Tina Fey vjerojatno nije imala isplanirano spašavanje morskog psa. No, na kraju je snimila video na kojem se vidi kako plivači pomažu velikoj životinji da se vrati u dubine.

- Ovo se upravo dogodilo! Obratili smo se službi koja spašava divlje životinje, no odbili su nas. Rekli su da za njega ne mogu napraviti baš ništa - napisala je Frey ispod snimke koju je podijelila na društvenim mrežama, piše portal Al, prenosi Jutarnji list.

Ona i suprug inače žive u Teksasu, ali su na Floridu došli kako bi proslavili prvu godišnjicu braka. Nisu očekivali da se morski pas nasuče točno ispred njih. Kad su shvatili da ne može sam otplivati na pučinu, pozvali su pomoć. Budući da su ih odbili, odlučili su sami nešto napraviti.

- On je očito bio bolestan ili ozlijeđen. No, u petak nigdje nismo vidjeli vijest da je uginuo, pa se nadamo da je ipak živ - dodala je.

Na njenoj snimci, koja je postala viralna, vidi se kako su drugi kupači priskočili u pomoć i počeli veliku životinju vući za peraju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:40