StoryEditorOCM
PanoramaOMILJENA PRINCEZA

Prije 20 godina prvi put smo upoznali Kate Middleton i to jer je ‘The Sun‘ prekršio dogovor; evo kako je izgledala

Piše MOZAIK SD
8. travnja 2024. - 13:44

Kate Middleton danas je mnogima omiljenih princeza, a i jedan od najpoznatijih članova kraljevske obitelji. Buduća kraljica na sceni se pojavila kada je počela izlaziti s princem Williamom 2003. nakon njihova susreta na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj.

image
Carl De Souza/Afp

Zbog svoje dugogodišnje veze s Williamom, sadašnja princeza od Walesa bila je stavljena u središte pozornosti kao mlada osoba, imajući loš odnos s britanskim tiskom. U travnju 2004. godine Middleton je prvi put okusila pozornost medija, nakon što je prvi put snimljena s Williamom na švicarskim skijaškim stazama u Klostersu.

Sun je objavio naslov "Napokon, Wills ima djevojku" na vrhu ekskluzivnih snimaka para kako zajedno uživaju na skijanju.

Ubrzo nakon objave članka, Buckinghamska palača se oglasila, te su tvrdili da je Sun prekršio dogovor. Navodno su obećali da neće pratiti Williama nakon što se službeno fotografira s ocem.

Unatoč tome što su se Kate i William prvi put upoznali 2001. na koledžu, počeli su izlaziti tek dvije godine kasnije - kada je princ vidio Kate Middleton na modnoj reviji kako nosi prozirnu haljinu.

image
Carl De Souza/Afp

Dok je njihova veza trajala i ponovno se prekidala tijekom 2000-ih sve do zaruka 2010., tisak ih je beskrajno progonio kako bi stekli uvid u moguću buduću kraljicu, piše Diva.

2011. godine, kada su se Kate i William vjenčali, njezina vjenčanica bila je u središtu pažnje i oduševila je brojne obožavatelje kraljevske obitelji. Medijima je tada bilo jasno da će Kate uskoro postati jedna od modnih uzora mnogima.

Par je uskoro dobio princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:43