StoryEditorOCM
Panoramavrtoglave cifre

Kako se provode milijunašice: Na pedikuru puknu tri tisuće dolara, na večeru i tri puta više, a tek na nakit...

Piše MOZAIK SD
3. prosinca 2023. - 14:12

Korisnica TikToka, korisničkog imena lionlindaa često na svom TikTok profilu pokazuje kako je to biti milijunaš i živjeti luksuzan život, a ovog puta je sa svojim pratiteljima podijelila i video na kojem pokazuje kako se milijunaši, odnosno ona i njezina prijateljica, zabavljaju, te koliko novca troše na razonodu. 

Prvi trošak je trošak avionskih karata, djevojke su se zaputile u Dubai da bi mogle šopingirati, a za to su zadovoljstvo izdvojile 24 tisuće dolara. Na pedikuru u kojoj se koriste listići zlata, potrošile su 3240 dolara, no to je daleko od najvećeg izdatka. 

Prijateljice su se odlučile počastiti i prstenom prijateljstva poznatog brenda Tiffany, a sav taj glamur i blještavilo nosi cijenu od 415 tisuća dolara, da, dobro ste pročitali - za to kupite dva studio apartmana u Splitu, ili jedan komforan stan. 

Nakon takvog troška, večera se čini kao sitnica - 8320 eura za tjesteninu iz koluta Parmigiano Reggiana. No sve to nema  smisla ako se putovanje ne može obilježiti dobrim slikama za Instagram, pa su djevojke i na fotografa "pukle" 7012 dolara, gdje je fotograf iskopao baš tih 12, ne znamo.

A kad su se već dobro umorile od šopingiranja i raznih kozmetičkih tretmana, djevojke su povratile svoju energetsku razinu na maksimum ispijajući 85 dolara, odnosno, šalicu kave s listićima zlata, za koju korisnica kaže da je njihova omiljena. 

Ukoliko vam se od visokih cifri zavrtjelo u glavi, nipošto nemojte padati u nesvijest, pričekajte, jer to nije sve što su dame u tjedan dana "spiskale".

Na noćni izlazak potrošile su sasvim solidan iznos za milijunaše - 5620 dolara, a zatim su, možda zahvaljujući pijanstvu ili jutru nakon, načule priču da zlato liječi mamurluk (za dijamante ne znamo), pa su pohitale na skupocjeni nakit potrošiti 102 tisuće dolara, naglasivši kako se nisu rastrošile. 

Da i bogati plaču, dokazuje činjenica da su djevojke završile "opljačkane", odnosno, osjetile se tako kad su za tjesteninu s tartufima platile 1587 dolara. Možda im nije dobro sjela. Od razočarenja su ponovno završile u Spa centru, olakšavši bankovni račun za 4 tisuće dolara, no ostavile su i tisuću dolara napojnice, hvale vrijedno. 

Djevojke su se odlučile i za ugradnju noktiju, po cijeni čini se zlatnih, a svaka je izdvojila 320 dolara.

Prijateljice milijunašice sigurno su gledale "Doručak u Tiffanyju" jer iz Tiffanyja čini se, nisu izlazile, pa su tamo obavile i božićni šoping za koji su izdvojile "samo" 10372 dolara. 

 

 

 

 

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 05:41