StoryEditorOCM
Panoramakako izdrži...

Brazilac ima čak sedam žena: ‘Dijelim svog muža, imamo i raspored kad je koja intimna s njim, nezasitan je‘

Piše MOZAIK SD
6. siječnja 2024. - 22:51

37-godišnji Arthur O Urso iz Sao Paula ima neobičan stil života, ali je godinama mislio da nikada neće pronaći ljubav jer je kao mladić bio debeo.

U takvom stanju Arthur je upoznao Luanu i ubrzo su se vjenčali.

- Očarala me čim sam je ugledao. Ostavio sam joj broj, nadajući se da će me kontaktirati - komentirao je, prenosi Kurir.

Nakon što su se zaljubili, brazilski par brzo se vjenčao.

Nedugo nakon toga, Arthur je započeo intenzivan režim treninga i izgubio više od 27 kg u nešto više od godinu dana.

Ubrzo je počeo dobivati ​​komplimente na račun svog izgleda i na kraju je poželio istražiti poligamiju - a Luana je također željela viđati druge ljude.

- Osjećam se ispunjeno ovim brakom jer mi je namjera uvijek bila usrećiti ga. Dakle, ako je on sretan, ja sam jako sretna. Volim cure - komentirala je Luana, piše Kurir.

Par trenutno ima sedam ‘djevojaka‘ i ‘vjenčali su se‘ na neobvezujućoj ceremoniji u Sao Paulu - gdje je poligamija protuzakonita.

Dodatak Taina, Lorene, Chiare, Meline, Emeli, Tayene, Cynthie zabrinuo je odvjetnike, ali i njihove obitelji koje se ne slažu s takvim načinom života.

Zapravo, neke od žena trenutno ne žive s parom jer njihovi roditelji ne odobravaju zajednicu.

Čak su se i Arthurovi prijatelji i obitelj borili da prihvate neobičan odnos, jer su bili pobožni katolici - poput većine Brazilaca.

Pojavljujući se u kratkom dokumentarcu, njegova baka je upoznala ostale žene u njegovom životu, ali je ipak rekla snimateljima da postoje neke stvari koje nikako ne mogu prihvatiti.

Osim reakcija najbližih i na društvenim mrežama, neki članovi grupe teško su se nosili s ljubomorom u vezi.

Nedavno se ‘supruga‘ Agatha odlučila ‘razvesti‘ od grupe - objavila je to na svojoj stranici OnlyFans.

Čak ni raspored seksa nije pomogao Arthuru da pravilno rasporedi svoje vrijeme, jer se umorni suprug nije mogao koncentrirati na svaku partnericu i "ispuniti" svoju seksualnost. Pokušavao je zapamtiti njihova imena, neko vrijeme je to bio pravi izazov.

Unatoč tome, Arthur i dalje želi da se još dvije žene pridruže obitelji. Za to vrijeme Luana ističe kako njihova veza nikad nije bila jača.

- Kad smo započeli tu poligamnu vezu, zbližili smo se jedno s drugim. Uvijek smo imali povjerenje, ali sada ga je puno više. To nas je ojačalo kao pojedince i kao muža i ženu - zaključila je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 08:07