ModaKrzno i lude cipele

'Hrvatska Kim Kardashian' teže konkurirala Nataši Janjić, a Sopek i Karamarko bole su oči svaka iz svojeg razloga

Piše PSD
29. studeni 2017. - 13:43
Jelena Peric (2)

Sezona društvenih događanja nije stala s ljetom, dapače. Otkad je zahladilo, čini se da su naše poznate žene pohrlile van kuća prošetati atraktivne krpice za ovu sezonu. A šopingiralo se, očito, na veliko, jer gotovo da ne možemo popratiti pusta prešetavanja najmodernijih odijevnih komada.

Na promociji nove linije hrvatskoga brenda nakita 'Borboletta' okupile su se mnoge naše slavne dame, a svaka je iznijela svoj stil najbolje što zna. Da su si dale truda, očito je, a na vama je da prosudite koji ćete trend odabrati kao 'svoj'.

Krzno je očito nezaobilazno, jer gotovo da nismo primijetili ni jednu ljepoticu koja nije bila umotana u meki kaputić ili pulover. Renata Sopek tu je otišla najdalje, pa je, umotana do koljena, ponosno prošetala svoga ljubimca.

Osim krznenih kaputića, apsolutni su must-have ove sezone i otkačene čizme na navlačenje u kričavim bojama. Nataša Janjić i 'hrvatska Kim Kardashian', vizažistkinja Jelena Perić, odlučile su se za upečatljive modele u rozoj i crvenoj.

Nije bilo moguće ne uočiti ni Anu Karamarko, koja se rijetko pojavljuje na ovakvim događanjima, a plijenila je poglede, kao i uvijek, ponajviše zbog svoje bujne frizure.

#ANA KARAMARKO#NATAšA JANJIć#RENATA SOPEK#JELENA PERIć