LjepotaO ukusima...

'Pariš mi malo stroga': Luce Lugomer kompletno promijenila frizuru, ali nova boja nije svima 'sjela'; drugi pak u njoj sada vide poznatu filmsku divu

Piše J.V.
lugomer24-220717

Iako se svojski trudi, Lucija Lugomer ipak ne može udovoljiti željama baš svih svojih pratitelja. Hrpa je onih koji još uvijek svaki njen potez dočekuju oduševljenim izjavama poput 'Hvala ti što postojiš', ali tu i tamo i našoj prvoj plus size manekenki doleti koja 'pleska' u obliku komentara.

Tako je Lucija odlučila proljeće dočekati - crna, a taj potez nisu joj baš svi odobrili. Znatno potamnjena kosa i nešto kraća frizura iznenadile su sve one koji su se oduševljavali nježnošću smeđe, pa su svoje mišljenje brže bolje podijelili na društvenim mrežama.

"Pariš mi malo stroga", zaključila je tako jedna pratiteljica na iznenađujuće tamnu nijansu koju je Lucija odabrala.

"Ovo je baš boja za tebe. Izgledaš mi kao Monica Bellucci u filmu 'Malena'", usprotivili su se drugi. Dokaz samo da se o ukusima ne raspravlja, ali to je pratiteljima omiljen hobi.

Sama Lugomer je pak, oduševljena, pa je s ostalim pratiteljima spremno prokomentirala veliku promjenu u svom životu. Malo se potamnila, malo 'šišnula', kako god, spremna je za proljeće u velikome stilu.

 

#LUCIJA LUGOMER