StoryEditorOCM
Hrana'TOMMY' I 'PETASON'

Pečenice, kobasice, panceta... Iza najbolje domaće trpeze stoje domaći stručnjaci

16. prosinca 2019. - 12:09

Adventsko slavlje, kao i skori dolazak Božića kao najljepšeg blagdana u godini, s njim u paketu i Nove godine, okom se vidi na svakom koraku. Ali što jest, jest, najbolje se u zraku namiriše u velikim hladnim halama najvećeg proizvođača mesa u Dalmaciji, vranjičke tvrtke "Petason". Užežin velikog blagdana prošetali smo se pogonima te uspješne dalmatinske tvornice mesa, iznikle na pepelu davno posrnulog "Mesoprometa". I zavirili u carstvo panceta, pršuta, buđola, šunke, pečenica, koje svakodnevno iz ovih hala odlaze na police "Tommyjevih" dućana. A onda u kužine 50-ak tisuća dnevnih potrošača.

I ove će se godine kupci najvećega maloprodajnog trgovačkog lanca "Tommy" sladiti u mađarskim i dalmatinskim kobasicama, uživati u šunki, s mesnih plata, uz kuhana punjena jaja...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 00:40