Mozaik Gastro

KRAFTING PARTY

Dalmatinke guštaju uz pivo, a Vojko V je razludio sve: na sjajnom tulumu uz domaći craft zabavljala su se i poznata lica, evo koga smo snimili i što se sprema večeras

KRAFTING PARTY

Makarska je domaćin Krafting festivala, koji je sinoć u parku fra Jure Radića okupio vrhunske hrvatske chefove, domaće i strane pivare te hrvatske proizvođače craft ginova i gastronomskih delicija, kao i brojne konzumente koji su željeli sve te blagodati isprobati.

Tijekom tri dana posjetitelji će imati priliku kušati više od 50 različitih vrsta piva, a sinoć se rado nazdravljalo i gin-tonicima od sedam različitih domaćih craft ginova, nagrađivanim rakijama...

Tijekom daa posjetitelji mogu guštati u okusima craft kave, popodne ih očekuje cooking show s gostujućim master-chefovima.

Zvijezda glazbenog dijela programa sinoć je apsolutno bio Vojko V, a večeras i sutra posjetitelji se mogu radovati Cubismu i TBF-u.

Raspoložena ekipa sinoć je imala priliku čuti i bend B’s FUNstallation (zagrebački funk-jazz sekstet), a očekuju ih i Sunnysiders (splitski blues kvartet) i Ciotog (splitski kvintet posvećen irskoj tradicionalnoj glazbi).

Festivalsku atmosferu upotpunjava i niz društvenih igara, mogu se kupiti vrhunski proizvodi sa seoskih imanja i OPG-ova, a kako je to izgledalo u prvoj trećini festivala otkriva naša BOGATA FOTOGALERIJA.

Naslovnica Gastro