StoryEditorOCM
Hrana'Divlja hrana'

Sto godina stara ribarska koliba danas je najbolji restoran na svijetu: popunjeni su mjesecima unaprijed i serviraju morsku travu, a na meniju su i mnogo 'luđe' namirnice

Piše J. V.
25. veljače 2019. - 22:18
shutterstock_1311142856

Svježe dagnje iz kontroliranog uzgoja, divlja žalfija, špinat sorte "dune", divlji luk i šparoge te lišće sljeza samo su neki od sastojaka koji bi vas mogli dočekati na pjatu ukoliko posjetite najbolji restoran na svijetu, tek proglašen takvim.

World Restaurant Awards dodjeljuju se svake godine, a žiri koji čini panel od ukupno 100 stručnjaka iz cijeloga svijeta ovaj je put odabrao restoran Wolfgat u malome mjestu Paternoster u Južnoafričkoj Republici, prenosi Business Insider.

Posebnost ovog popularnog mjesta, koje je rezervirano mjesecima unaprijed (najbolja mjesta) i potpuno popunjeno otprilike dva mjeseca prije posjete, je svakako njihov zanimljiv pristup hrani, posebno lokalnim namirnicama.

 

Glavni kuhar i vlasnik, Kobus van der Merwe, i njegova ekipa bave se kontrolirani...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 02:46