Mozaik Gastro

VJETAR U KOSI, A KOSE NEMA

Godišnji iz snova: Šprajc pokazao gdje se sve na Visu i čime gostio, pa otkrio zakonitosti dobre peke i ključne sastojke za kozice na buzaru

VJETAR U KOSI, A KOSE NEMA

Šarmantan i duhovit bio je Zoran Šprajc i u svom izvještavanju s čarobnog godišnjeg odmora provedenog na Visu, kratke "batude" na Instagramu imale su mota i života, a svoj je godišnji počeo privoditi kraju, čini se, s nekoliko velikih spoznaja.

Jedna od njih je da kapari rastu "ka drača", te da se u peku od teletine ili hobotnice krumpiri moraju staviti istodobno s mesom.

Popularni RTL-ov voditelj shvatio je i jednostavnost i učinkovitost čiste buzare od kozica, što je obrazložio sljedećim statusom na Instagramu:

"Da rezimiramo: teletina ispod peke, hobotnica ispod peke (u oba slučaja krumpir staviti istodobno s mesom), jastog sa zelenim rezancima, srdela na gradele ( svježa, nešokirana ledom) buzara od kozica (isključivo luk, kapula i petrusimul) također potpuno svježe. E sad, gdje toga ima? U dobrih ljudi na Visu. Hvala Robiju, Iliji, Jakši i Nediljku na nezaboravnim užicima."

Šprajc je svoje gastronomska otkrića ilustrirao pripadajućim fotografijama kao "dokaznim materijalom", pobudivši zavist kod pratitelja.


"Ne znam što mi bolje izgleda!", "A moj Zoki, niste Vi ni ludi!!!", "Je li na kraju bila i muzička želja?" - zanimalo ih je.

 

Tupi pogled uprt u daljinu. #lifeofisland #brainoffline #vacation #vis❤️

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

 

Uz statuse poput "Tupi pogled uprt u daljinu" i "Vjetar u kosi, ups, kose nema, samo vjetar"  Šprajc je zorno dočarao koliko se prepustio zavodljivosti škoja.

Prije skorašnjeg povratka u odijela i "stisnute postole" pred tv kamerama zahvalio se moru, a ne sumnjamo, i na bosim nogama...

 

..i zato ti more, hvala. ❤❤❤ #more #sea #meer #mare #maro #mer #adio

A post shared by Zoran Onaj Šprajc (@zoransprajc) on

 

 

Naslovnica Gastro