Mozaik Gastro

PARTY U SLASTIČARNI

Mogle su se posladiti: Mateja Domitrović u kulinarskom showu očito nije dobila 'ni kil', a i poznata je glumica nakon poroda vratila laskavu figuru

PARTY U SLASTIČARNI

Helena Minić, Ana Begić Tahiri, Sonja Kovač i brojne druge poznate slatkoljupke nisu odoljele prilici da iskušaju atraktivne recepte Torterie Macaron, pa su se okupile u novom interijeru zagrebačke slastičarne inspiriranom tradicionalnom francuskom "pâtisserie".

Izuzetno vitka blogerica i Instagram zvijezda Sonja Kovač nije se libila zagristi u sočne zalogaje, ručno rađene macaronse i premium sladoled od pistacija.

"Uvijek sam u potrazi za novim interijerima i slasticama, tako da sam sretna kad imamo nešto ovakvo..." - ustvrdila je.Kako, makar naizgled, tijekom sudjelovanja u RTL-ovom showu "Tri, dva, jedan, kuhaj!", gdje je morala probati "tonu jela", nije dobila ni jedan "kil", i Mateja Domitrović Sabo se prepustila "slatkom grijehu".

U istoj prigodi primijetili smo i kako se glumica Helena Minić nakon druge trudnoće pože podičiti izuzetno elegantnom pojavom.

Slatki užici svakako ne trebaju biti zabranjeni, samo ih se treba odvagati i znati potrošiti... 

Naslovnica Gastro