StoryEditorOCM
Hranatri slijeda delicija

Božićni ručak za 300 kuna: donosimo tri divna recepta koji vas neće puno baciti u trošak

Piše PSD.
25. prosinca 2015. - 11:25
Naša je blagdanska trpeza najbolji dokaz da za velike užitke ne treba i velik novac. Donosimo vam prijedlog za tri slijeda za četiri osobe po izboru Davora Ivkovića, chefu restorana "Gladne oči", za čiju pripremu nećete potrošiti više od 300 kuna.

Predjelo:

Bruschette s rajčicom, dinjom i pršutom

Sastojci:
4 kriške baguette kruha
dvije svježe rajčice ili konzerva sjeckanih rajčica
dvije kriške dinje
12 dag ili četiri odreska pršuta
maslinovo ulje
bosiljak
sol, papar

Priprema: prepečene kriške kruha prelijemo rajčicom i dinjom koje smo prethodno kratko popršili na maslinovu ulju, te začinili s nekoliko listića svježeg bosiljka (ili prstohvatom suhog). Na tako pripremljene bruschette položimo pršut.



Glavno jelo:

Teleća rolada s pancetom i tikvicama u umaku senfa, konjaka i p...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 22:52