StoryEditorOCM
Hranaslasni badnjak

Ovo je naših sedam najdražih recepata s bakalarom, isprobajte ih sve!

Piše PSD.
20. prosinca 2015. - 10:44
1. Pašteta od bakalara

Domaćice znaju dobro kako se suhi bakalar nekoliko dana namače, pritom mu par puta treba promijeniti vodu, a neki, kako bi bio mekši, dodaju i mlijeko. Nakon toga se kuha, te očisti od drača. I poslije se od njega mogu raditi svakojaka čuda od delikatesa.

Za paštetu skuhani bakalar treba očistiti od drača, kože, usitniti ga na manje komade, a vodu sačuvati i u njoj skuhati krumpir u kori. Bakalar staviti u blender ili usitniti štapnim mikserom, dodati mu na sitno izrezani češnjak i malo petrusimula, izblendati

Dodati mu potom očišćeni krumpir, dobro sve izblendati uz lagano polijevanje maslinovim uljem. Začiniti solju, paprom, prebaciti u posudu za posluživanje i poslužiti uz topli francuz ili tost.

2. Juha od bakalara

File od bakalara nakratko pro...
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 14:51