Čar izlaska na večeru u restoran, lako se složiti, trebala bi sadržavati i element ugodnoga gastronomskog iznenađenja, što u nazivu jela, što u njegovoj prezentaciji, što u samom okusu.
A čini se da upravo takvu filozofiju njeguju u splitskoj konobi MA:TONI na Bačvicama, gdje se vodi računa o svakom gostu pa čak i onima koji ne jedu meso, makar ovo mjesto ne pretendira biti vegansko ili vegetarijansko.
U njemu će, ipak, pobornici prehrane koja ne uključuje namirnice životinjskog podrijetla lako doći na svoje jer je glavni chef Toni Arnerić sastavljajući menije mislio i na njih. Ali ne čitavih pet minuta da se sjeti povrća na žaru, salate ili manistre na pome…
Naime, svako je jelo na njihovu kratkom, ali vrlo privlačnom meniju pomno smišljeno kako bi na najbolji moguć...
A čini se da upravo takvu filozofiju njeguju u splitskoj konobi MA:TONI na Bačvicama, gdje se vodi računa o svakom gostu pa čak i onima koji ne jedu meso, makar ovo mjesto ne pretendira biti vegansko ili vegetarijansko.
U njemu će, ipak, pobornici prehrane koja ne uključuje namirnice životinjskog podrijetla lako doći na svoje jer je glavni chef Toni Arnerić sastavljajući menije mislio i na njih. Ali ne čitavih pet minuta da se sjeti povrća na žaru, salate ili manistre na pome…
Naime, svako je jelo na njihovu kratkom, ali vrlo privlačnom meniju pomno smišljeno kako bi na najbolji moguć...