StoryEditorOCM

Tko je rekao da je ljeto gotovo? Za ovu hrabru Splićanku još nije, odlučite li se okupati, evo što vas čeka

Piše MOZAIK SD
12. studenog 2023. - 18:00

TikTok korisnica imena Anita uživa u dijeljenju trenutaka provedenih u Splitu, ali i drugdje, a videozapisi su često vezani uz more, plaže, i brodove. 

Premda je kiša potpuno isprala razmišljanje o ljetu, pa kao da smo svi ušli u fazu iščekivanja zimskih radosti i Božića, hrabroj Splićanki jesensko vrijeme nije uspjelo ukrasti ljeto, ili barem onaj svima najdraži dio njega - kupanje u moru. 

Anita se stoga sa svojom psećom prijateljicom, kujicom Zarom, zaputila na Žnjan, a na prizor praznih plaži, teško se naviknuti. 

"Moja je pokojna baka uvijek govorila, tko je lud, ne budi mu drug, tako i ja, nemam druga. Imam svoju Zaru, povela sam ju sa sobom, misleći da na plaži danas neće biti nikoga. Kad tamo, stranci. Bijeli kao sir, pa pretpostavljam da su stranci." našalila se Anita.

"Ja ću sad ući u more, nitko se ne kupa, ali ako je ušao stranger, moram i ja. Neće mi ništa biti. Idem samo testirati je li to još za lagano kupanje, ako nije, ništa, izaći ću i zaključiti sezonu." objašnjava simpatična Anita. 

Splićanka je svoj naum obistinila, pa smo je u sljedećem kadru već mogli vidjeti u kupaćem kostimu. 

"Evo, ja sam se okupala, i to čak dva puta. Sad su došla dva sata, more se malo ohladilo, da, ne puno, ali se ohladilo. Vani ipak nije toplo kao prije kad izađete, nije kao što je bilo, ne može se stati u mokrom duže vrijeme. Ja se zato sad idem presvući, još jednom ubaciti u more, i kući pjevajući."

"Ne znam je li sezona gotova, mislim da nije, ne mogu ‘odolit‘." zaključila je hrabra Splićanka, ne skidajući osmijeh s lica.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 18:21