Društvena mrežaNIJE MU PROMAKLO

Tin Golubić u 'Supertalentu' je sinoć 'iskoristio' Ivana Rakitića, nogometaš je nakon slavljeničke utakmice protiv Atletica vidio show, evo kako je reagirao

Piše L.L.
2. prosinac 2019. - 19:03

Mladi mađioničar Tin Golubić svojim je trikovima u sinoćnjem izdanju "Supertalenta" baš dojmio žiri, ali i Ivana Rakitića.

Troje natjecatelja prošlo je u finale 'Supertalenta', a večer je u velikom stilu zatvorio Transform crew: 'Ja bih vaš nastup pustio izvanzemaljcima kada želimo pokazati što sve ljudska vrsta može'

Hrvatski nogometaš, koji je iste večeri igrao u velikom španjolskom derbiju te slavio pobjedu svoje Barcelone protiv Atletica iz Madrid, vrlo brzo je saznao da je upravo on bio protagonist Golubićevog trika.

U točki s Rakitićem Tinu je asistirala Maja Šuput, a zadivljeni žiri je komentirao je da bi bio veći štos jedino da se, umjesto Rakitića na posteru, u studiju pojavio nogometaš osobno.

- Ne može se pojaviti, jer upravo igra utakmicu! - ustvrdio je s osmijehom mladi iluzionist.

No Rakitić je nakon utakmice očito pogledao Golubićev nastup, pa je na Instagramu objavio fotografiju s istog, uz komentar: "Bravo, majstore!".

Kako je izgledao, pogledajte u videu: 

Članovi žirija Tinu su prognozirali uspješnu mađioničarsku karijeru, pa tko zna, možda Raketa nekad i pristtane biti dijelom neke njegove točke.

Golubić se izvođenjem trikova bavi posljednjih 12 godina, učio je preko interneta, a kasnije ih je sam počeo smišljati i kreirati.

"Bio si savršen", rekao mu je Davor na kraju.

#SUPERTALENT#IVAN RAKITIć#TIN GOLUBIć