StoryEditorOCM
Društvena mrežaizgledalo je loše

Ljudi sinoćnji Oscar opisuju kao totalni promašaj, najviše im zasmetala ova stvar; ‘Izgleda kao da su u Mc Donald‘su‘

Piše MOZAIK SD
11. ožujka 2024. - 13:44

Rasprava se raširila među korisnicima X-a o pozadini na Vanity Fair Oscar partyju koji je sinoć obilježio dodjelu filmskih nagrada. Mnogi su izrazili nezadovoljstvo, primjećujući sličnost boja pozadine s poznatim lancom brze hrane McDonald‘s.

Crvenim tepihom na afterpartyju Oscara prošetali su brojni poznati, među kojima su se istaknuli Kendall Jenner, Kim Kardashian, Sofia Vergara, Sydney Sweeney, Jeff Bezos s partnericom Lauren Sanchez te mnogi drugi. No, umjesto očekivanih suzdržanih tonova, ovogodišnja Vanity Fairova zabava odisala je jarkim bojama koje su podsjećale na ambalažu poznatih McDonald‘s krumpirića. "Ova pozadina izgleda kao ogromni McDonald‘s", primijetila je jedna korisnica na X-u, što je naišlo na široko slaganje, prenosi Index.

Pojedini korisnici izrazili su razočaranje izborom crvenog tepiha Vanity Faira, opisujući ga kao "jako ružan" i neuklopljen s odjećom poznatih ličnosti. Kritike su podsjetile na slične reakcije koje su uslijedile nakon dodjele nagrada Emmy 2023. Slavna manekenka Chrissy Teigen tada je na društvenim mrežama apelirala na organizatore da poboljšaju pozadine crvenih tepiha, a nezadovoljstvo je izazvala i pozadina koju su osmislili Fox i čelnici Emmyja.

"Zašto je Vanity Fair odabrao ovakav crveni tepih? Baš je jako ružno, podsjeća me na McDonald‘s i nikako ne paše uz ovu odjeću", dodala je druga korisnica. "Zašto crveni tepih Vanity Faira izgleda kao McDonald‘s??? Plačem, što se ovdje dogodilo?!", dodao je treći.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 03:32