StoryEditorOCM
Društvena mrežaMAKSIMALNA KAZNA

Koji životni preokret; Manekenka i glumica mora u zatvor zbog seksualnog iskorištavanja maloljetnika

Piše SCENA SD
15. ožujka 2024. - 11:10

Australska manekenka i reality zvijezda priznala je da je seksualno zlostavljala tinejdžera, prenosi NY Post.

Naime, 34-godišnja Megan Skye Blancada, koja se proslavila u emisiji "Who Wants to be a Supermodel", uskoro će se suočiti sa zatvorskom kaznom nakon što je u četvrtak priznala krivnju za seksualno zlostavljanje djeteta na prekršajnom sudu u Adelaideu u Australiji.

Za ovo kazneno djelo predviđena je maksimalna kazna, odnosno doživotni zatvor, a prema sudskim dokumentima ta su kaznena djela počinjena nad dječakom mlađim od 16 godina na različitim lokacijama između siječnja 2021. i studenog 2023. godine.

Blancada, ujedno i mlada mama, također je optužena za posjedovanje materijala za ‘iskorištavanje djece‘, piše Jutarnji list.

Na svojim internetskim profilima, Blancada se reklamira se kao fitness model i promovira svoje uloge u filmovima kao što su "Hey, Hey It‘s Esther" i "Wolf Creek". U objavama na Facebooku hvali se glamuroznim životnim stilom, s više postova iz raznih reklama za kupaće kostime.

Prema informacijama sa suda Blancada je planirala osporiti optužbu za materijalno iskorištavanje djece, ali je bila spremna priznati krivnju za optužbu za seksualno zlostavljanje.

Na pitanje suca Briana Nitschkea kako se namjerava izjasniti, postala je vidno emotivna i odgovorila "kriva sam", izvijestio je Advertiser.

Izvan suda, odvjetnik 34-godišnje Blancade, Andrew Graham, pročitao je njenu izjavu.

- Gđa. Blancada samo želi reći da se jako kaje zbog onoga što je učinila - rekao je.

- Ona se nada da će njezino jutrošnje priznanje krivnje pomoći njoj da se oslobodi bilo kakve tjeskobe ili stresa koje je imala zbog svjedočenja - rekao je Graham i istaknuo kako "nije primjereno dati dodatne komentare".

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:36