StoryEditorOCM
Društvena mrežaGDJE SVI, TU I...

Kanadski premijer viđen u javnosti sa svojim sinom, svi su ostali iznenađeni gdje su ih fotoreporteri snimili

Piše MOZAIK SD
7. kolovoza 2023. - 16:58

Tek nekoliko dana nakon javne objave da se rastavlja od supruge Sophie (48), kanadski premijer Justin Trudeau (51) počastio se izlaskom s najstarijim sinom Xavierom (15). Njih dva su otišli na zajednički izlet u kino kako bi gledali "Barbie".

image

Kanadski premijer Justin Trudeau

Gints Ivuskans/Afp

"Mi smo tim Barbie", napisao je kanadski premijer uz fotografiju na Instagramu. Na slici se može vidjeti sa sinom Xavierom ispred plakata "Barbie". Oboje se smiju u kameru i nose ružičastu odjeću koja odgovara filmu.

Trudeau je odabrao neonsku majicu s kapuljačom za odlazak u kino, a njegov sin majicu moje fuksije. U roku od tri tjedna film je zaradio milijardu američkih dolara širom svijeta, čime je Greta Gerwig (40) postala najuspješnija solo redateljica svih vremena.

Političar je podijelio fotografiju oca i sina četiri dana nakon što je objavio da se rastaje od supruge. Par se poznaje još od školskih dana, a osim Xaviera, imaju kćer Ellu-Grace (14) i sina Hadriena (9). Njih dvoje su u braku 18 godina. U priopćenju objavljenom u srijedu (2. kolovoz) na Instagramu, Trudeau je napisao: "Pozdrav svima, Sophie i ja želimo podijeliti informaciju da smo nakon mnogih smislenih i teških razgovora donijeli odluku o rastanku". Ostali su "bliska obitelj s dubokom ljubavlju i poštovanjem jedni prema drugima i prema svemu što smo izgradili i što ćemo nastaviti graditi".

image

Kanadski premijer Justin Trudeau prošle godine u društvu supruge Sophie Gregoire Trudeau u Los Angelesu

Anna Moneymaker/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:33