StoryEditorOCM
Društvena mrežaNAUČILA JE LEKCIJU

Fotografija uhićene medicinske sestre s razlogom je postala viralna; Mnogi su joj pisali, usporedili s Cindy Crawford

Piše MOZAIK SD
17. siječnja 2024. - 14:54

Nakon što je njena fotografija iz pritvora objavljena na društvenim mrežama, Veronica Koval postala je zvijezda. 27-godišnjakinja je zaustavljena zbog prebrze vožnje u svibnju, odvedena je u postaju gdje je fotografirana i nakon toga je provela noć u pritvoru, piše New York Post.

Diplomirana medicinska sestra priznala je kako je vozila brzinom od 160 kilometara na sat u zoni gdje je ograničenje 90 kilometara na sat. Osim što je noćila u pritvoru, dobila je kaznu od 750 dolara i vozačka dozvola joj je suspendirana na 30 dana.

Mislila je da je nesretni događaj iza nje sve dok na Instagram profilu Mugshawtys nije objavljena fotografija s njenog uhićenja. Za The Post je komentirala kako je šokirana dobivenom pažnjom te je inzistirala na tome da je vrlo prosječna osoba. Rado je otkrila tajne svoje ljepote i priznala kako je velika obožavateljica estetskih zahvata, piše Jutarnji list.

- Ja sam djevojka za botoks i filere! Idem na botoks nekoliko puta godišnje, radim medicinsku njegu kože, idem na laserske tretmane lica i kunem se u svoju frizerku Sadye Pearlman. Ona je jedina kojoj dopuštam da mi se približi kosi, rekla je Koval.

Zgodna brineta rekla je kako ne luduje za šminkom te da je obožavateljica proizvoda po razumnoj cijeni.

- Kupujem u Targetu i opterećujem se budžetom. Ne zarađujem milijune dolara, tvrdi Koval.

Otkrila je da koristi L‘Oreal puder i Dr. Jart kozmetiku koja joj pomaže s crvenilom, a izgled upotpunjuje s malo rumenila i maskare. Za noćni izlazak kaže kako "look" upotpunjuje bronzerom i korektorom. Čim je objavljena fotografija, poruku su joj poslali brojni udvarači.

- Koji je Instagram ove žene? Predivna je, glasio je jedan od komentara. Drugi su je pak usporedili s Cindy Crawford i pisali joj kako ih podsjeća na modele iz 90-ih.

- Pozivam je da se zabije u moju kuću, napisao je komentator.

Izjavila je kako je većina poruka koje je primila bila ljubazna te da je svakako naučila lekciju o prebrzoj vožnji.

- Pogriješila sam. Ne opraštam si to i više nikad neću brzo voziti, rekla je.

Što se tiče noći provedene u zatvoru, rekla je kako poštuje vlasti te da se nije protivila odluci suca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:06