Mozaik Društvena mreža

FATALNA CRNKA

Splićanka Olja je u kafiću radila kao hostesa, 20-godišnji Igor se zaljubio: već 19 godina traje romansa jednog od najpoznatijih parova u Hrvatskoj

FATALNA CRNKA

Splićanka Olja Vori po mnogočemu je posebna i zanimljiva javnosti.

Svojim osebujnim odjevnim stilom plijeni pažnju gdje god se pojavi, bilo da šeta po splitskoj Rivi ili zagrebačkom Bogovićevom.

A puno pažnje izaziva i njezina dugogodišnja i, po svemu sudeći, izuzetno sretna ljubavna priča s rukometašem Igorom Vorijem, s kojim upravo, u romantičnoj Veroni, slavi 19 godina ljubavi.

Tridesetsedmogodišnja Olja i godinu dana stariji Igor zajedno su od ranih dvadesetih, a vjenčali su se 2007. godine. Njihov brak okrunila su i djeca, šestogodišnja Nika i devetogodišnji Petar.

Kako se više puta pisalo u medijima, upoznali su se u zagrebačkom kafiću, u kojem je Olja bila angažirana kao hostesa, a mladi Igor je dolazio na piće.

Naklonost je bila obostrana, zaljubljenost strastvena.

Kako i Olja i Igor uživaju provoditi zajedničko vrijeme s djecom i na putovanjima, opet su se zaputili u Italiju, gdje su bili i prije dvije godine, također za obljetnicu braka, piše Gloria.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💑

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Olja je na Instagramu objavila seriju romantičnih fotografija. Uz onu snimljenu na balkonu Julije Capuletti napisala je:

"Romeo i Julia, od 2000.-te".

Nisu se suzdržavali razmijeniti strasne poljupce, ni podijeliti svoj mali trenutak intime s javnošću. kao ni više puta dosad...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️#romeojuliet #since2000

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

 

Naslovnica Društvena mreža