Mozaik Društvena mreža

ON TAKO VOLI

Fotografija Domagoja Vide s pištoljem postala hit na internetu: nogometaš je samo htio otkriti kako se zabavljao za rođendan, ekipa ne prestaje umirati od smijeha

ON TAKO VOLI

"Sve ti cvalo u životu, legendo!", "Hahaha, umirem", "Plačeem od smijeha, ali dobro ti stoji!"... tek su neki od više desetaka tisuća komentara i reakcija koje su se slile na Instagram profil Domagoje Vide, nakon što je otkrio kako je proslavio 30. rođendan.

Nogometaša istanbulskog Besiktasa čestitkama su zasuli i nebrojeni turski navijači, među kojima su neki, očito poučeni hrvatskom epitetu "kralj" za svakog tko voli zabave ovog tipa, ispisivali komentar "kral".

Kapetan Vatrenih je, naime, u novo desetljeće zagazio u maniri Jamesa Bonda, na rođendanskom tematskom partyju na kojem je nosio bondovski smoking, kao i pištolj.

Plastični, vjerujemo, jer bi sve drugačije od toga bilo suludo.

Vida se u statusu posebno zahvalio obitelji i supruzi te emotivno apostrofirao:

"Godine idu, lete k'o minute...⏳ Hvala mojoj Ivani, Davidu, cijeloj obitelji i svim prijateljima na rođendanskim željama. Zbog vas je moj život ispunjen i zaista sam sretan što s vama mogu dijeliti svoje najljepše trenutke, a u najtežima se na vas osloniti" .

Obitelj Vida više puta u medijima je otkrila kako im klimatski život u Istanbulu puno više odgovara od onog u hladnom Kijevu, gdje su proživjeli ipak četiri predivne godine života.

"Istanbul je zaista čaroban i poseban i što se prostire na dva kontinenta pa živimo u Aziji, a u šetnju Bosporom, na čaj i baklavu idemo u Europu. Turci žive za nogomet. Fanatici su tog sporta, pa ni David ne može proći nezamijećeno. Mogu reći da je poznatiji u Istanbulu nego u Hrvatskoj, a dobio je i nadimak Yellow Eagle" - ispričala je kroz smijeh par mjeseci Ivana Vida za Story. 

A evo izdanje u kojem je i njezin slavni muž izazvao salve smijeha...

Naslovnica Društvena mreža