Mozaik Društvena mreža

Tri sastojka

Kuhinjski trik koji će promijeniti način na koji perete suđe: toliko je jednostavan da je snimka postala viralni hit, pogledalo ju je preko milijun ljudi

Tri sastojka

Kad je riječ o popularnosti na društvenim mrežama, zacijelo biste pomislili da su u vrhu liste popularnih profila redovito najzanosnije svjetske starlete, najpoznatiji pjevači i pjevačice, da se njihove objave ponose milijunskim pregledima, a oni pak još tri puta većim brojem pratitelja.

Nikada, vjerojatno, ne biste zaključili da se Cristianu Ronaldu i Ariani Grande približio jedan profil koji se bavi - kućanskim savjetima. No upravo je video objavljen na računu "blossom" trenutno jedan od popularnijih te tematike.

Više od milijun i petsto tisuća ljudi pogledalo je u samo desetak dana video u kojemu se pojašnjava kako propisno očistiti plastičnu posudicu za hranu i oprati tanjure na kojima su se već skorili ostaci hrane. 

"Genijalna rješenja za kuhinjske probleme i čišćenje sudopera", stoji u opisu snimke koja nudi DIY rješenja za prljavštinu koja se, koliko god vi "ribali" uspijeva nakupiti.

No uz malo bazičnog poznavanja kemijskih reakcija i onoga što sigurno imate kod kuće u "kredenci", vaše će suđe blistati. U videu je, primjerice, objašnjeno kako oprati "Tupperware" koji i iz perilice zna izaći žut, masan i prljav, budući da se masnoća mnogo lakše lijepi za plastične površine...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Genius solutions for your kitchen problems AND the kitchen sink!

A post shared by Blossom (@blossom) on

 

A riječ je o kombinaciji šećera, leda i deterdženta. Šećer, naime, sadrži enzime koji pomažu u otapanju masnoća, a kocke leda pomažu u odvajanju masti od površine. Proces čišćenja koji je uistinu jednostavan, a učinkovit, i upravo je u tome "tajna" popularnosti videa koji, usput, ne napušta vrh najgledanijih tjednima.

Po pregledima ga je prešla jedna ranija objava, ona koja objašnjava kako očistiti sudoper - kečapom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

These unusual hacks will be your new cleaning go-tos!

A post shared by Blossom (@blossom) on

Naslovnica Društvena mreža