Mozaik Društvena mreža

ŠUŠUR I GLAMUR

Nismo znali gdje je ni što radi Ivana Knoll, a onda smo je sreli na otvaranju estetske klinike, došla je i Iva Jerković i druge poznate Hrvatice

ŠUŠUR I GLAMUR

Apsolutnu zvijezdu tribina prošloljetnog Svjetskog nogometnog prvenstva, Ivanu Knoll, duže vrijeme nismo viđali, ni pratili kakvim se novim preokupacijama bavi. A onda nas je iznendila pojavljivanjem u Zagrebu, i to na otvorenju estetske poliklinike Aesthete.

Ne znamo da li i njezina je osobna stvar Ivana poseže za nekim od estetskih tretmana, oni su ionako danas ono što je bio make up 80-ih, nešto što se podrazumijeva u životu osobe koja se bavi javnim poslom i u kojem ovisi i o tjelesnom izgledu.

Osnivači Poliklinike, dr. Mladen Mešter i dr. Mladen Vukić koji su se "brusili" u vodećim europskim centrima srdačno su dočekali svoje poznate uzvanice, među kojima i tv voditeljicu Ivu Jerković.

Blicevi su sijevali i oko zagrebačke arhitektice istančanog modnog ukusa, Nine Mie Čikeš, "hrvatske Kardashianke", make up influencerice Jelene Perić, a stigle su i glumice Darija Lorenci i Petra Dugandžić.

Naslovnica Društvena mreža