Mozaik Društvena mreža

Nije to očekivala

Ova mladenka je 'bacanjem' buketa mogla mnoge razljutiti: snimka s vjenčanja oduševila korisnike društvenih mreža, pogledajte kako je jedan uzvanik situaciju okrenuo u svoju korist

Nije to očekivala

Bacanje buketa na ovom je vjenčanju dobilo neočekivan obrat.

Zapravo, samo nekima neočekivan, jer očigledno se radi o pomno osmišljenom planu nekolicine uzvanika, a i mladenaca. U trenutku kada je, naime, stigao najnapetiji trenutak svim "solo" curama na svadbi, mladenka je buketom zamahnula, nekoliko puta, da bi se potom jednostavno okrenula i uručila ga jednoj od okupljenih djevojaka...

No prije nego se ijedna od prisutnih stigla naljutiti na damu čije je vjenčanje u pitanju, na pozornicu je nastupio dečko djevojke kojoj je buket predan, a potom je i - zaprosio.

Nastalo je opće oduševljenje, a kako piše Daily Mail na čijoj je Instagram stranici snimka osvanula, riječ je o mladenkinom bratu koji je odlučio "iskoristiti situaciju".

"Ovo je dokaz da bacanje buketa stvarno 'pali'", stoji u opisu videa koji su oduševljeno pregledali i prokomentirali brojni korisnici društvenih mreža.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is the proof that bride's bouquets really work! 😍💐

A post shared by Daily Mail (@dailymail) on

Naslovnica Društvena mreža