Mozaik Društvena mreža

SNIMA PRVU PJESMU

Nakon razvoda od 23 godine starijeg poduzetnika atraktivna Splićanka postaje pjevačica

SNIMA PRVU PJESMU

Splitska manekenka Mia Franić (25) uskoro će izbaciti svoju prvu pjesmu i okušati se u glazbenim vodama, otkrila je na društvenim mrežama.

Iako uspješno šeta modnim pistama manje je poznato da je ona još od malena zaljubljena u pjevanje, pohađala je glazbenu školu i svira klavir. Zasad nije otkrila koji će glazbeni žanr pjevati i s kojim autorima planira pokoriti estradu.

Inače, ova studentica ekonomije koja je po mnogima jedna od najljepših Hrvatica novinske je stupe punila po braku s 23 godine starijim poduzetnikom Draganom Juriljem, bivšim suprugom Sunčice Lalić. Miju je oženio 2017. u Maroku, no bračna im sreća nije potrajala jer su se razveli nakon nešto više od godinu dana nakon čega je s društvenih mreža obrisala sve njihove zajedničke fotografije.

Ovog vikenda Mia će u rodnom Splitu sudjelovati na humanitarnoj reviji međunarodnog dana vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni, a nakon toga ući će u glazbeni studio i snimiti prvi singl za kojeg se nada da će postati pravi hit. Sve predispozicije za to ova mlada Splićanka itekako ima.

Naslovnica Društvena mreža