Mozaik Društvena mreža

Savršena ljetna večer

Večaras u Omišu prava ljetna atrakcija: novi rooftop bar Eol ugostit će 'Frajle', evo kako do ulaznice

Savršena ljetna večer

Šarmantni Omiš, poznat po avanturističkom duhu i prekrasnoj prirodi, početkom ovoga ljeta dobio je još jednu atrakciju.
Eol Rooftop Bar, prvi je rooftop bar u Omišu i okolici, otvoren je tek dva mjeseca, a već je prepoznatljiv po organizaciji vrhunskih evenata.

Eolov kalendar uključuje razne zanimljive tematske događaje; Festival Omiških Klapa, gostovanje raznih DJ izvođača pa i poznate belgijske koktel majstorice. 

A ovoga kolovoza priprema još jednu uzbudljivu ljetnu večer. S planinama i svjetlima gradom u pozadini, bend The Frajle zapjevat će u Omiškim oblacima!

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča su Frajle, novosadski ženski bend.

Svojim repertoarom, u kojemu se miješaju čardaš, pop-rock, pa čak i elementi klasične glazbe, ne ostavljaju nikoga ravnodušnim i zaokupljaju publiku od prve do zadnje sekunde nastupa. Uz pomoć upečatljive kostimografije i zanimljivih frizura, do izražaja dodatno dolazi njihova osobnost, koja ih zaista izdvaja od drugih izvođača na sceni i čini potpuno jedinstvenima.
Pridružite se ovom uzbudljivom događaju, koji će se održati 9. kolovoza s početkom u 21h i uživajte u savršenoj ljetnoj večeri.
Kupnja karata odvija se preko web stranice Ticketshop, a rezervacija stolova odvija se preko Eol Rooftop Bara.

Dodatne informacije i kontakt možete pronaći na službenoj Facebook stranici Eol Rooftop Bara.

Početkom lipnja ove godine otvoren je Eol Rooftop Bar koji svojom ponudom i modernim konceptom prati avanturistički duh i šarm grada Omiša.

Nazvan po grčom bogu vjetra, Eol Rooftop Bar, priprema uzbudljivo ljeto. Od mnogih događanja koji uključuju razne tematske zabave i gostovanja DJ izvođača, jedan zaista poseban event, održati će se 9. kolovoza.

Sve informacije i kontakt možete pronaći na službenoj Facebook stranici bara.

Naslovnica Društvena mreža