Mozaik Društvena mreža

počelo s dalmatinom, završilo s Huljićem

Evo kako je bilo na splitskom rođendanu City Centera one

počelo s dalmatinom, završilo s Huljićem
'Dobra večer Splite!' – poželio je okupljenima u City Centeru one Split Ivo Jagnjić i s grupom Dalmatino započeo pravu dalmatinsku feštu povodom velikog rođendana City Centera one i Radio Dalmacije!

Na Fešti Dalmatini, kako je i službeno nazvan ovaj rođendanski koncert održan pred više stotina za pjesmu raspoloženih splićanki i splićana, nastupili su osim grupe Dalmatino i dvije popularne klape, Šufit i Friži, koje su publiku zagrijale tradicionalnim dalmatinskim zvukom.

Fešta se nastavila energičnim nastupom Luke Nižetića kojeg su pred pozornicom pratile njegove vjerne obožavateljice. Ljubitelj splitske publike Marko Pecotić Peco izvedbom svojim najvećih uspješnica usijao je atmosferu pred nastup zvijezde večeri – Tonča Huljića i njegovog orkestra koji su u nizu svojih najvećih hitova na noge digli i staro i mlado. Od 'Providence', preko 'Ja san rojen da mi bude lipo', do uspješnica 'Ajvar' i 'Delirium tremens' publika je pljeskom o ovacijama popratila svaku izvedbu.

Koncertom Fešta Dalmatina Radio Dalmacija zaključila je svoju rođendansku proslavu kojom je obilježila 18 godina svog uspješnog rada, a trgovački centar City Center one proslavio je svoj treći rođendan.

Želimo im još puno uspješnih godina rada i rođendanskih fešti!

EP
Naslovnica Društvena mreža