StoryEditorOCM
Auto motoBezvremenske ikone

Zanimljiva suradnja dva velika brenda: Vespa predstavlja Disney Mickey Mouse Edition

Piše R. R.
30. lipnja 2023. - 11:55

Dva jedinstvena brenda od svojih početaka utjelovljuju duh vremena zahvaljujući ikonografiji satkanoj od nepogrešivih oblika i boja. Vespa cijeni slobodu i zabavu, vrijednosti koje dijeli s Disneyjevim vrijednostima pripovijedanja i maštanja, što je kombinacija za savršenu suradnju.

Super slavni skuter nedavno je postao sama materijalizacija snova u fantastičnoj pustolovini Luca, Disneyjevu i Pixarovu animiranom remek-djelu.

Ove dvije bezvremenske ikone se okupljaju na posebnom projektu za Disney100, kojim Vespa odaje počast ovoj obljetnici globalnom suradnjom dva jedinstvena brenda s Disney Mickey Mouse Edition by Vespa. Vespa je više od pukog prijevoznog sredstva. Ona je način života, produžetak osobnosti vozača, njegove povijesti i putovanja. Prekrasna suputnica koja u ovom posebnom izdanju pušta mašti na volju i ohrabruje nas da sanjamo velike snove.

Michele Colaninno, izvršni direktor za globalnu strategiju, proizvode, marketing i inovacije Piaggio grupe, komentirao je ovu suradnju: “Snovi nam omogućavaju da gledamo u budućnost s optimizmom, čak i u složenim vremenima poput današnjih. Ova suradnja Vespe i Disneyja predstavlja proslavu dviju povijesnih kompanija koje imaju zajednički san, omogućiti svima slobodno izraziti svoju maštu.”

Claire Terry, viša potpredsjednica, Disney potrošački proizvodi, igre i izdavaštvo EMEA, rekla je: “Baš kao i Mickey Mouse, Vespa je kulturna ikona, evocira osjećaj zabave i pustolovine, te zajedno čine prekrasnu kombinaciju.”

Za ovu suradnju, Vespa Primavera 50, 125 i 150 obojene su u crnu, crvenu, bijelu i žutu, iste nijanse koje su desetljećima karakterizirale najpoznatijeg miša Walta Disneyja. Žuti kotači podsjećaju na cipele Mickeyja Mousea, dok crni retrovizori podsjećaju na njegove nepogrešive okrugle uši. Grafički uzorak koji ocrtava siluetu lika ukrašava obje strane skutera kao i prednji dio. Sve to nije moglo proći bez potpisa Mickeyja Mousea na sjedalu i na prednjem štitu. Disney Mickey Mouse Edition by Vespa dolazi s odgovarajućom kacigom u istim zadivljujućim bojama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:18