Mišljenja Markov X

Markov X

Marko Didić

Igram na pobjedu Bayerna protiv Borussije

pet u glavu

U ovom tjednu počinje rusko prvenstvo, a u Njemačkoj se igra derbi između Borussije iz Dortmunda i Bayerna pa ćemo kolumnu bazirati na njemačkim parovima, a Ruse ćemo ostaviti da se malo uhodaju dok ih ne preuzememo za igranje.

U petak počinjemo utakmicom iranskog prvenstva gdje predzadnji Rah Ahan dočekuje drugog na ljestvici teheranskih Esteghlal u kojem igra Makaranin, centarfor Pero Pejić. Gosti imaju dobar status kod sudaca, a imenjak iz Khuzestana im bježi dva boda na tablici i zauzima prvo mejsto. Gosti će ići na pobjedu koju će i ostvariti i tu igram dvojku.

U engleskom Championshipu domaći Middlesbrough dočekuje Wolvesa i tu igram jednicu. Domaći su zaustavili pobjedički niz zadnjim lošim rezultatom protiv Blackburna i ova utakmica im je idealna da uhvate Burnleya koji im za bod bježi do prvog mjesta na tablici. Gosti su osnaženi pobjedom kod kuće nad Derby Countyem, ali neće imati snage da u dva tjedna sruše dva jaka kluba pa tu igram jedinicu.

U Zaprešiću igram opciju - više od dva gola jer domaći Inter misli da može pobjediti Hajduka koji je u lošoj seriji, a dolazi bez Sušića i Jeffersona. Opet, bijeli se moraju negdje vaditi i pokušati zaustaviti loš niz i tu uistinu vidim - golove.

Stuttgart, koji ne zna tri kola za pobjedu će pobjediti Hoffenheim našeg Andreja Kramarića. Gosti koji su predposljednji na tablici i prijeti im ispadanje će morati jurišati i tu vidim priliku da domaći kontrama riješe utakmicu. Kako je opcija na više od dva gola po utakmici smiješno mala na kladionici, odlučujem se na jednicu.

Bayernu se rijetko događaju kiksevi, kao prošli tjedan kada su kući izgubili od Mainza i sada im je stvar prestiža pobjediti Borussiju u Dortmundu, svog velikog konkurenta. Iako bježe žuto-crnima pet bodova, crveni se neće opustiti, a Guardiolla sigurno neće dozvoliti da na rastanku zabilježi dva poraza u dva tjedna koliko ne zabilježi u prosjeku u cijelom prvenstvu.

Pet u glavu

1. Rah Ahan - Esteghlal 2
2. Middlesbroug - Wolves 1
3. Inter - Hajduk više od 2 gola
4. Stuttgart - Hoffenheim 1
5. Borussia Dortmund - Bayern 2

SRETNO!

Naslovnica Markov X