stdClass Object ( [id] => 1307925 [title] => Što se gleda na domaćim televizijama? Ne propuštaju se ‘Potjera‘, ‘Kumovi‘ i ‘Direkt‘, popularna su i dva showa [alias] => sto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa [catid] => 286 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Prošla je polovica 2023. pa je red pogledati unatrag najgledanije emisije Nove TV, RTL-a i HTV-a. Na temelju istraživanja gledanosti televizijskog programa Agencije za elektroničke medije, koje se provodi svakog mjeseca, izdvojili smo one emisije koje su se najviše puta našle u top-15 najgledanijih emisija u svih pet mjeseci istraživanja. Listu top-3 emisije smo poslali televizijama. Odgovore smo dobili iz HRT-ovih Komunikacija, urednika “Potjere” i “Superpotjere” Igora Grkovića, Nove TV i RTL-a.

HRT

Kviz “Potjera” prevodi listu top-3 emisija HTV-a koje su se najviše puta našle u 15 najgledanijih emisija tog mjeseca. Na drugom mjestu je Dnevnik 2, informativna emisija koja se emitira na HTV-u svakog dana u 19 sati i dugovječna emisija o poljoprivredi “Plodovi zemlje”.

– Prema posljednjim dostupnim podacima o gledanosti za svibanj koje je objavila Agencija za elektroničke medije (AEM), na temelju istraživanja tvrtke Adscanner, Prvi program Hrvatske radiotelevizije (HTV1) bio je najgledaniji televizijski program u svibnju s udjelom u gledanosti (SHR) od 19,0.

Također, kada se promatraju ukupni udjeli u gledanosti HRT-ovih kanala, s ukupnim udjelima u gledanosti ostalih televizija (svi kanali), HRT je najgledanija televizija s udjelom svih kanala od 29,3 posto, druga plasirana imala je udio od 21,6 posto, a treća 18,2 posto gledanosti.

Kada se promatra poredak najgledanijih emisija na svim televizijama za svibanj, od prvih pet najgledanijih, svih pet su bile HRT-ove i to prijenos Eurovizije, emisija posvećena Eurosongu te Dnevnik 3 HTV-a od 9. svibnja koji je bio najgledanija informativna emisija u tom mjesecu sa 21,4 posto AMR-a (gledanost na općoj populaciji). Dnevnik 2 od 15. svibnja imao je visoku gledanost od 14,9 posto AMR-a – kažu nam s HTV-a.

Emisije “Potjera” i “Superpotjera” spadaju među najgledanije emisije na svim televizijama. Gledanost “Potjere” kreće se oko 15 posto AMR-a, a “Superpotjere” oko 17 posto, ovisno o danu.

---

image

‘Potjera‘

HTV
---

– Iako smo dosad snimili više od 1400 emisija “Potjere” i iako smo u eteru već 10 godina, svaka je emisija po nečemu bila jedinstvena, pa ih pamtimo po napetim završnicama, po neočekivanim obratima, po upečatljivim nastupima natjecatelja, po nadahnutim lovcima, po voditeljskim bravurama... Uglavnom, igra i natjecanje u znanju u primarnom su fokusu, ali su i svi ostali elementi odlično ugođeni – to je recept dugovječnosti “Potjere” i razlog zbog kojeg gledatelji ne propuštaju pogledati tu emisiju. Što se tiče navijanja, ne navijam ni za koga posebno, ali mi je uvijek drago kad novac odnese znalačka ekipa koja je dobro koordinirana, odlučna i brza – rekao nam je Igor Grković, urednik kvizova “Potjera” i “Superpotjera”.
– Dnevnik 2 u top-3. Zašto gledatelji gledaju Dnevnik u ovom terminu, pitamo?

– Prema podacima agencije AdScanner, središnji Dnevnik HTV-a je najgledaniji u zemlji. Prije manje od godine dana, komercijalne televizije su zbog očitog pada gledanosti krenule s emitiranjem svojih središnjih informativnih emisija također u 19 sati, međutim, to nije poremetilo odlučnu gledanost središnjeg Dnevnika HTV-a. Gledatelji su očito prepoznali relevantnost, ozbiljnost i kvalitetu našeg Dnevnika, te smo im zahvalni na povjerenju koje nam svakodnevno ukazuju – dodaju s HTV-a.

“Plodovi zemlje” i nakon 65 godina od emitiranja prve emisije među najgledanijim emisijama. Što gledatelje privlači svake nedjelje u 12.15 da prevrte na HTV1?

– Što se tiče emisije “Plodovi zemlje”, HRT je izuzetno ponosan na tu svoju najdugovječniju emisiju koja već desetljećima na relevantan i pouzdan način donosi priče o selu, poljodjelstvu i ribarstvu te govori o važnim problemima i njihovu rješavanju, prenosi savjete i primjere uspješnih poljoprivrednika. Zanimljivo je da tu emisiju rado gledaju i ljudi koji nikada nisu okusili život na selu – zaključuju HRT-ovci.

---

image

‘Plodovi zemlje‘

HTV
---

Nova TV i RTL

Na Novoj TV su po tri puta u top-15 emisija našla zabavna emisija “Ples sa zvijezdama” i dramska serija “Kumovi”, a top-3 listu zaokružuje informativna emisija Dnevnik Nove TV koja se našla dva puta u top-15 emisija.

– ‘’Ples sa zvijezdama’’ i ove je sezone okupio senzacionalne parove, vrhunske mentore i zvijezde koji su dali sve od sebe kako bi iz epizode u epizodu tijekom 12 nedjelja zadivili publiku i žiri ovog spektakularnog i popularnog zabavnog showa. Ove sezone Nova TV je gledateljima priuštila vrhunski plesni spektakl, atraktivne plesne nastupe, brojne jedinstvene koreografije, očaravajuće scenografije te plesne kostime o kojima se još dugo pričalo nakon emisija.

Cijela sezona “Plesa sa zvijezdama” dosegnula je više od 2.352.000 gledatelja. Najgledanija epizoda prikazana 5. ožujka ostvarila je 38 posto udjela u gledanosti te ju je u prosjeku pratilo više od pola milijuna ljudi. U finalnoj epizodi “Plesa sa zvijezdama”, koja je s ostvarenih 38 posto udjela u gledanosti bila najgledaniji sadržaj na svim televizijama, nastupile su zvijezde Daria Lorenci, Frano Ridjan i Marco Cuccurin s mentorima Ivanom Jarnecom, Gabrielom Pilić i Paulom Tonković, a pobjedu su odnijeli Marco i Paula. Svaku minutu veličanstvene završnice u prosjeku je pratilo gotovo pola milijuna ljudi, a dosegnula je gotovo milijun gledatelja – komentiraju nam s Nove TV.

---

image

‘Ples sa zvijezdama‘

Nova TV
---

Dramska serija “Kumovi” je pri vrhu, ali to je bilo očekivano za Novu TV.

– “Kumovi” su najgledanija domaća serija i 2022. i 2023. godine, a u razdoblju od siječnja do svibnja 2023., “Kumovi” su najgledanija TV emisija na televiziji. S emitiranjem je počela u veljači 2022. godine, te su u dvije sezone popularni junaci “Kumova” prikovali gledatelje pred male ekrane. Trenutno je u tijeku snimanje i novih nastavaka koji će donijeti i neke nove likove i zaplete, no nedvojbeno je da će Zaglavljani koje utjelovljuje vrhunska glumačka postava, i od ove jeseni zabaviti mnogobrojne gledatelje.

Da su večeri rezervirane za popularne “Kumove”, dokazuju i podaci gledanosti. Druga sezona najgledanija je TV serija u 2023. godini, a dosegnula je više od 2.441.000 gledatelja. U prosjeku je druga sezona serije ostvarila 34,7 posto udjela u gledanosti, a u prosjeku je svaku minutu druge sezone pratilo gotovo pola milijuna gledatelja (Izvor: UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+; Period: 6. veljače – 26. svibnja 2023.).

Sjajne rezultate serija Nove TV je ostvarila i na društvenim mrežama. Instagram stranica od početka druge sezone ostvarila je više do 1,5 milijuna videopregleda, a Facebook stranica više od 24 milijuna videopregleda. U drugoj sezoni na službenom YouTube kanalu Nove TV serija je ostvarila ukupno 4,3 milijuna videopregleda, a videoisječak scene u kojoj Uršula Najev pjeva pjesmu “Žute dunje” našao se na 3. mjestu YouTube trendinga te je na svim društvenim mrežama ukupno ostvario više od milijun pregleda – ističu s Nove TV, pozivajući se na izvore za društvene mreže: YouTube Analytics, Creator Studio, Instagram Insights.

---

image

‘Kumovi‘

Nova TV
---

Top-3 zaokružuje informativna emisija Dnevnik Nove TV. Zbog čega gledatelji biraju upravo Dnevnik Nove TV, zanima nas.

– Urednički i novinarski tim informativnog programa Nove TV sinonim je za najpouzdaniji izvor informacija što dokazuju i sjajni rezultati gledanosti. Dnevnik Nove TV je najgledanija informativna emisija 13. godinu zaredom, a u prosjeku ga u 2023. godini svakodnevno prati gotovo 400 tisuća ljudi, te ostvaruje 30,6 % udjela u gledanosti, što je 43 % više nego prvog idućeg konkurenta.

Bilo da je riječ o svakodnevnim društveno-političkim zbivanjima ili izvanrednim situacijama i krizama, Dnevnik Nove TV svakodnevno je tu za svoje gledatelje kako bi ih informirao o najvažnijim zbivanjima koja utječu na njihove živote – sumirali su s Nove TV.

RTL-ovu listu predvode informativne emisije i reality show, redom večernja informativna emisija “Direkt” voditeljice Mojmire Pastorčić, potom hrvatska inačica late-night showa “Stanje nacije” Zorana Šprajca i reality show “Brak na prvu”.

“Direkt” se najviše puta našao u top-15 od svih emisija RTL-a. Emisija “Stanje nacije” koju vodi Zoran Šprajc našla se u top-3. Reality “Brak na prvu” je prema istraživanju također u top-3.

– RTL surađuje s AGB Nielsenom kao providerom mjerenja gledanosti koji ima nacionalnu pokrivenost. Izuzetno smo zadovoljni gledanošću i povjerenjem koje su nam ukazali gledatelji ciljne skupine 18-54 tijekom proljetne sezone. Svi zabavni formati imaju porast gledanosti – od “Ljubav je na selu” do “Superpara” i “Masked Singera” – izjavili su nam s RTL-a.

---

image

Mojmira Pastorčić, ‘RTL Direkt‘

Boris Kovačev/Cropix
---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => TOP-LISTA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => TOP-LISTA 2 0 8551 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-07-19 11:14:02 [created_by] => 264 [created_by_alias] => Božidar Lončar [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-07-19 14:00:18 [modified_by] => 264 [publish_up] => 2023-07-19 11:53:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 286 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz svijeta filma i televizije. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, kultura, film, tv [secure] => 0 [page_title] => Film & TV [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Small [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Što se gleda na domaćim televizijama? Ne propuštaju se 'Potjera', 'Kumovi' i 'Direkt', popularna su i dva showa [metakey] => TV program, HRT, nova tv, RTL, direkt, serija Kumovi, Ples sa zvijezdama, kviz Potjera [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25293313.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25287420.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25287421.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25287422.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25287423.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25287424.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/19\/25040787.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["HTV, Nova TV","RTL","Nova TV","HTV","HTV","Nova TV","Boris Kova\u010dev\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["","

\u2018Brak na prvu\u2018<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

\u2018Kumovi\u2018<\/p>","

\u2018Plodovi zemlje\u2018<\/p>","

\u2018Potjera\u2018<\/p>","

\u2018Ples sa zvijezdama\u2018<\/p>","

Mojmira Pastor\u010di\u0107, \u2018RTL Direkt\u2018<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1200x800","hd_25293313_1920.jpg":"1920x1080","k_25293313_1280.jpg":"1280x1280","k_25293313_1024.jpg":"1024x1024","k_25293313_640.jpg":"640x640","k_25293313_480.jpg":"480x480","k_25293313_340.jpg":"340x340","k_25293313_220.jpg":"220x220","o_25293313_1280.jpg":"1280x853","o_25293313_1024.jpg":"1024x682","o_25293313_640.jpg":"640x426","o_25293313_480.jpg":"480x320","o_25293313_340.jpg":"340x226","o_25293313_220.jpg":"220x146","h_25293313_1280.jpg":"1280x854","h_25293313_1024.jpg":"1024x683","h_25293313_640.jpg":"640x427","h_25293313_480.jpg":"480x320","h_25293313_340.jpg":"340x227","h_25293313_220.jpg":"220x147","pp_25293313_1280.jpg":"1280x1628","pp_25293313_1024.jpg":"1024x1303","pp_25293313_640.jpg":"640x814","pp_25293313_480.jpg":"480x611","pp_25293313_340.jpg":"340x432","pp_25293313_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1081","hd_25287420_1920.jpg":"1920x1080","k_25287420_1280.jpg":"1280x1280","k_25287420_1024.jpg":"1024x1024","k_25287420_640.jpg":"640x640","k_25287420_480.jpg":"480x480","k_25287420_340.jpg":"340x340","k_25287420_220.jpg":"220x220","o_25287420_1280.jpg":"1280x720","o_25287420_1024.jpg":"1024x576","o_25287420_640.jpg":"640x360","o_25287420_480.jpg":"480x270","o_25287420_340.jpg":"340x191","o_25287420_220.jpg":"220x123","h_25287420_1280.jpg":"1280x854","h_25287420_1024.jpg":"1024x683","h_25287420_640.jpg":"640x427","h_25287420_480.jpg":"480x320","h_25287420_340.jpg":"340x227","h_25287420_220.jpg":"220x147","pp_25287420_1280.jpg":"1280x1628","pp_25287420_1024.jpg":"1024x1303","pp_25287420_640.jpg":"640x814","pp_25287420_480.jpg":"480x611","pp_25287420_340.jpg":"340x432","pp_25287420_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25287421_1920.jpg":"1920x1080","k_25287421_1280.jpg":"1280x1280","k_25287421_1024.jpg":"1024x1024","k_25287421_640.jpg":"640x640","k_25287421_480.jpg":"480x480","k_25287421_340.jpg":"340x340","k_25287421_220.jpg":"220x220","o_25287421_1280.jpg":"1280x853","o_25287421_1024.jpg":"1024x682","o_25287421_640.jpg":"640x426","o_25287421_480.jpg":"480x320","o_25287421_340.jpg":"340x226","o_25287421_220.jpg":"220x146","h_25287421_1280.jpg":"1280x854","h_25287421_1024.jpg":"1024x683","h_25287421_640.jpg":"640x427","h_25287421_480.jpg":"480x320","h_25287421_340.jpg":"340x227","h_25287421_220.jpg":"220x147","pp_25287421_1280.jpg":"1280x1628","pp_25287421_1024.jpg":"1024x1303","pp_25287421_640.jpg":"640x814","pp_25287421_480.jpg":"480x611","pp_25287421_340.jpg":"340x432","pp_25287421_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_25287422_1920.jpg":"1920x1080","k_25287422_1280.jpg":"1280x1280","k_25287422_1024.jpg":"1024x1024","k_25287422_640.jpg":"640x640","k_25287422_480.jpg":"480x480","k_25287422_340.jpg":"340x340","k_25287422_220.jpg":"220x220","o_25287422_1280.jpg":"1280x720","o_25287422_1024.jpg":"1024x576","o_25287422_640.jpg":"640x360","o_25287422_480.jpg":"480x270","o_25287422_340.jpg":"340x191","o_25287422_220.jpg":"220x123","h_25287422_1280.jpg":"1280x854","h_25287422_1024.jpg":"1024x683","h_25287422_640.jpg":"640x427","h_25287422_480.jpg":"480x320","h_25287422_340.jpg":"340x227","h_25287422_220.jpg":"220x147","pp_25287422_1280.jpg":"1280x1628","pp_25287422_1024.jpg":"1024x1303","pp_25287422_640.jpg":"640x814","pp_25287422_480.jpg":"480x611","pp_25287422_340.jpg":"340x432","pp_25287422_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1366x768","hd_25287423_1920.jpg":"1920x1080","k_25287423_1280.jpg":"1280x1280","k_25287423_1024.jpg":"1024x1024","k_25287423_640.jpg":"640x640","k_25287423_480.jpg":"480x480","k_25287423_340.jpg":"340x340","k_25287423_220.jpg":"220x220","o_25287423_1280.jpg":"1280x719","o_25287423_1024.jpg":"1024x575","o_25287423_640.jpg":"640x359","o_25287423_480.jpg":"480x269","o_25287423_340.jpg":"340x191","o_25287423_220.jpg":"220x123","h_25287423_1280.jpg":"1280x854","h_25287423_1024.jpg":"1024x683","h_25287423_640.jpg":"640x427","h_25287423_480.jpg":"480x320","h_25287423_340.jpg":"340x227","h_25287423_220.jpg":"220x147","pp_25287423_1280.jpg":"1280x1628","pp_25287423_1024.jpg":"1024x1303","pp_25287423_640.jpg":"640x814","pp_25287423_480.jpg":"480x611","pp_25287423_340.jpg":"340x432","pp_25287423_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25287424_1920.jpg":"1920x1080","k_25287424_1280.jpg":"1280x1280","k_25287424_1024.jpg":"1024x1024","k_25287424_640.jpg":"640x640","k_25287424_480.jpg":"480x480","k_25287424_340.jpg":"340x340","k_25287424_220.jpg":"220x220","o_25287424_1280.jpg":"1280x853","o_25287424_1024.jpg":"1024x682","o_25287424_640.jpg":"640x426","o_25287424_480.jpg":"480x320","o_25287424_340.jpg":"340x226","o_25287424_220.jpg":"220x146","h_25287424_1280.jpg":"1280x854","h_25287424_1024.jpg":"1024x683","h_25287424_640.jpg":"640x427","h_25287424_480.jpg":"480x320","h_25287424_340.jpg":"340x227","h_25287424_220.jpg":"220x147","pp_25287424_1280.jpg":"1280x1628","pp_25287424_1024.jpg":"1024x1303","pp_25287424_640.jpg":"640x814","pp_25287424_480.jpg":"480x611","pp_25287424_340.jpg":"340x432","pp_25287424_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_25040787_1920.jpg":"1920x1080","k_25040787_1280.jpg":"1280x1280","k_25040787_1024.jpg":"1024x1024","k_25040787_640.jpg":"640x640","k_25040787_480.jpg":"480x480","k_25040787_340.jpg":"340x340","k_25040787_220.jpg":"220x220","o_25040787_1280.jpg":"1280x853","o_25040787_1024.jpg":"1024x682","o_25040787_640.jpg":"640x426","o_25040787_480.jpg":"480x320","o_25040787_340.jpg":"340x226","o_25040787_220.jpg":"220x146","h_25040787_1280.jpg":"1280x854","h_25040787_1024.jpg":"1024x683","h_25040787_640.jpg":"640x427","h_25040787_480.jpg":"480x320","h_25040787_340.jpg":"340x227","h_25040787_220.jpg":"220x147","pp_25040787_1280.jpg":"1280x1628","pp_25040787_1024.jpg":"1024x1303","pp_25040787_640.jpg":"640x814","pp_25040787_480.jpg":"480x611","pp_25040787_340.jpg":"340x432","pp_25040787_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [description] => [parent] => 256 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"256","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 7471254 Threads: 3 Questions: 1536034013 Slow queries: 4671847 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 110803185 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 49 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front03 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [parent] => 256 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) ) [link] => /kultura/film-tv/sto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa-1307925 [printLink] => /kultura/film-tv/sto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa-1307925?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 603875 [name] => TV program [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-03-17 11:16:43 [main_article_id] => 0 [alias] => tv-program [link] => /tag/tv-program ) [1] => stdClass Object ( [id] => 328175 [name] => hrt [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => hrt [link] => /tag/hrt ) [2] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) [3] => stdClass Object ( [id] => 472363 [name] => RTL [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => rtl [link] => /tag/rtl ) [4] => stdClass Object ( [id] => 600056 [name] => direkt [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => direkt [link] => /tag/direkt ) [5] => stdClass Object ( [id] => 679810 [name] => serija Kumovi [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-06-02 20:50:49 [main_article_id] => 0 [alias] => serija-kumovi [link] => /tag/serija-kumovi ) [6] => stdClass Object ( [id] => 435436 [name] => Ples sa zvijezdama [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => ples-sa-zvijezdama [link] => /tag/ples-sa-zvijezdama ) [7] => stdClass Object ( [id] => 658407 [name] => kviz Potjera [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-12-01 13:04:31 [main_article_id] => 0 [alias] => kviz-potjera [link] => /tag/kviz-potjera ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => TOP-LISTA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Što se gleda na domaćim televizijama? Ne propuštaju se ‘Potjera‘, ‘Kumovi‘ i ‘Direkt‘, popularna su i dva showa [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => [name] => [username] => [email] => [password] => [password_clear] => [block] => [sendEmail] => [registerDate] => [lastvisitDate] => [activation] => [params] => [groups] => Array ( ) [guest] => 1 [lastResetTime] => [resetCount] => [requireReset] => [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [link] => /autor/2024-05-12-18-36-28-264 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1342 [gender] => m [description] => [image] => 1342.png [url] => [group] => 0 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"3","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => /components/com_ocm/images/placeholder/user.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25293313.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => HTV, Nova TV [mainImageDesc] => [popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25293313.jpg [title] => HTV, Nova TV ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25287420.jpg [title] =>

‘Brak na prvu‘

 

RTL ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25287421.jpg [title] =>

‘Kumovi‘

Nova TV ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25287422.jpg [title] =>

‘Plodovi zemlje‘

HTV ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25287423.jpg [title] =>

‘Potjera‘

HTV ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25287424.jpg [title] =>

‘Ples sa zvijezdama‘

Nova TV ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/19/25040787.jpg [title] =>

Mojmira Pastorčić, ‘RTL Direkt‘

Boris Kovačev/Cropix ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Prošla je polovica 2023. pa je red pogledati unatrag najgledanije emisije Nove TV, RTL-a i HTV-a. Na temelju istraživanja gledanosti televizijskog programa Agencije za elektroničke medije, koje se provodi svakog mjeseca, izdvojili smo one emisije koje su se najviše puta našle u top-15 najgledanijih emisija u svih pet mjeseci istraživanja. Listu top-3 emisije smo poslali televizijama. Odgovore smo dobili iz HRT-ovih Komunikacija, urednika “Potjere” i “Superpotjere” Igora Grkovića, Nove TV i RTL-a.

HRT

Kviz “Potjera” prevodi listu top-3 emisija HTV-a koje su se najviše puta našle u 15 najgledanijih emisija tog mjeseca. Na drugom mjestu je Dnevnik 2, informativna emisija koja se emitira na HTV-u svakog dana u 19 sati i dugovječna emisija o poljoprivredi “Plodovi zemlje”.

– Prema posljednjim dostupnim podacima o gledanosti za svibanj koje je objavila Agencija za elektroničke medije (AEM), na temelju istraživanja tvrtke Adscanner, Prvi program Hrvatske radiotelevizije (HTV1) bio je najgledaniji televizijski program u svibnju s udjelom u gledanosti (SHR) od 19,0.

Također, kada se promatraju ukupni udjeli u gledanosti HRT-ovih kanala, s ukupnim udjelima u gledanosti ostalih televizija (svi kanali), HRT je najgledanija televizija s udjelom svih kanala od 29,3 posto, druga plasirana imala je udio od 21,6 posto, a treća 18,2 posto gledanosti.

Kada se promatra poredak najgledanijih emisija na svim televizijama za svibanj, od prvih pet najgledanijih, svih pet su bile HRT-ove i to prijenos Eurovizije, emisija posvećena Eurosongu te Dnevnik 3 HTV-a od 9. svibnja koji je bio najgledanija informativna emisija u tom mjesecu sa 21,4 posto AMR-a (gledanost na općoj populaciji). Dnevnik 2 od 15. svibnja imao je visoku gledanost od 14,9 posto AMR-a – kažu nam s HTV-a.

Emisije “Potjera” i “Superpotjera” spadaju među najgledanije emisije na svim televizijama. Gledanost “Potjere” kreće se oko 15 posto AMR-a, a “Superpotjere” oko 17 posto, ovisno o danu.

---

image

‘Potjera‘

HTV
---

– Iako smo dosad snimili više od 1400 emisija “Potjere” i iako smo u eteru već 10 godina, svaka je emisija po nečemu bila jedinstvena, pa ih pamtimo po napetim završnicama, po neočekivanim obratima, po upečatljivim nastupima natjecatelja, po nadahnutim lovcima, po voditeljskim bravurama... Uglavnom, igra i natjecanje u znanju u primarnom su fokusu, ali su i svi ostali elementi odlično ugođeni – to je recept dugovječnosti “Potjere” i razlog zbog kojeg gledatelji ne propuštaju pogledati tu emisiju. Što se tiče navijanja, ne navijam ni za koga posebno, ali mi je uvijek drago kad novac odnese znalačka ekipa koja je dobro koordinirana, odlučna i brza – rekao nam je Igor Grković, urednik kvizova “Potjera” i “Superpotjera”.
– Dnevnik 2 u top-3. Zašto gledatelji gledaju Dnevnik u ovom terminu, pitamo?

– Prema podacima agencije AdScanner, središnji Dnevnik HTV-a je najgledaniji u zemlji. Prije manje od godine dana, komercijalne televizije su zbog očitog pada gledanosti krenule s emitiranjem svojih središnjih informativnih emisija također u 19 sati, međutim, to nije poremetilo odlučnu gledanost središnjeg Dnevnika HTV-a. Gledatelji su očito prepoznali relevantnost, ozbiljnost i kvalitetu našeg Dnevnika, te smo im zahvalni na povjerenju koje nam svakodnevno ukazuju – dodaju s HTV-a.

“Plodovi zemlje” i nakon 65 godina od emitiranja prve emisije među najgledanijim emisijama. Što gledatelje privlači svake nedjelje u 12.15 da prevrte na HTV1?

– Što se tiče emisije “Plodovi zemlje”, HRT je izuzetno ponosan na tu svoju najdugovječniju emisiju koja već desetljećima na relevantan i pouzdan način donosi priče o selu, poljodjelstvu i ribarstvu te govori o važnim problemima i njihovu rješavanju, prenosi savjete i primjere uspješnih poljoprivrednika. Zanimljivo je da tu emisiju rado gledaju i ljudi koji nikada nisu okusili život na selu – zaključuju HRT-ovci.

---

image

‘Plodovi zemlje‘

HTV
---

Nova TV i RTL

Na Novoj TV su po tri puta u top-15 emisija našla zabavna emisija “Ples sa zvijezdama” i dramska serija “Kumovi”, a top-3 listu zaokružuje informativna emisija Dnevnik Nove TV koja se našla dva puta u top-15 emisija.

– ‘’Ples sa zvijezdama’’ i ove je sezone okupio senzacionalne parove, vrhunske mentore i zvijezde koji su dali sve od sebe kako bi iz epizode u epizodu tijekom 12 nedjelja zadivili publiku i žiri ovog spektakularnog i popularnog zabavnog showa. Ove sezone Nova TV je gledateljima priuštila vrhunski plesni spektakl, atraktivne plesne nastupe, brojne jedinstvene koreografije, očaravajuće scenografije te plesne kostime o kojima se još dugo pričalo nakon emisija.

Cijela sezona “Plesa sa zvijezdama” dosegnula je više od 2.352.000 gledatelja. Najgledanija epizoda prikazana 5. ožujka ostvarila je 38 posto udjela u gledanosti te ju je u prosjeku pratilo više od pola milijuna ljudi. U finalnoj epizodi “Plesa sa zvijezdama”, koja je s ostvarenih 38 posto udjela u gledanosti bila najgledaniji sadržaj na svim televizijama, nastupile su zvijezde Daria Lorenci, Frano Ridjan i Marco Cuccurin s mentorima Ivanom Jarnecom, Gabrielom Pilić i Paulom Tonković, a pobjedu su odnijeli Marco i Paula. Svaku minutu veličanstvene završnice u prosjeku je pratilo gotovo pola milijuna ljudi, a dosegnula je gotovo milijun gledatelja – komentiraju nam s Nove TV.

---

image

‘Ples sa zvijezdama‘

Nova TV
---

Dramska serija “Kumovi” je pri vrhu, ali to je bilo očekivano za Novu TV.

– “Kumovi” su najgledanija domaća serija i 2022. i 2023. godine, a u razdoblju od siječnja do svibnja 2023., “Kumovi” su najgledanija TV emisija na televiziji. S emitiranjem je počela u veljači 2022. godine, te su u dvije sezone popularni junaci “Kumova” prikovali gledatelje pred male ekrane. Trenutno je u tijeku snimanje i novih nastavaka koji će donijeti i neke nove likove i zaplete, no nedvojbeno je da će Zaglavljani koje utjelovljuje vrhunska glumačka postava, i od ove jeseni zabaviti mnogobrojne gledatelje.

Da su večeri rezervirane za popularne “Kumove”, dokazuju i podaci gledanosti. Druga sezona najgledanija je TV serija u 2023. godini, a dosegnula je više od 2.441.000 gledatelja. U prosjeku je druga sezona serije ostvarila 34,7 posto udjela u gledanosti, a u prosjeku je svaku minutu druge sezone pratilo gotovo pola milijuna gledatelja (Izvor: UMTG, pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+; Period: 6. veljače – 26. svibnja 2023.).

Sjajne rezultate serija Nove TV je ostvarila i na društvenim mrežama. Instagram stranica od početka druge sezone ostvarila je više do 1,5 milijuna videopregleda, a Facebook stranica više od 24 milijuna videopregleda. U drugoj sezoni na službenom YouTube kanalu Nove TV serija je ostvarila ukupno 4,3 milijuna videopregleda, a videoisječak scene u kojoj Uršula Najev pjeva pjesmu “Žute dunje” našao se na 3. mjestu YouTube trendinga te je na svim društvenim mrežama ukupno ostvario više od milijun pregleda – ističu s Nove TV, pozivajući se na izvore za društvene mreže: YouTube Analytics, Creator Studio, Instagram Insights.

---

image

‘Kumovi‘

Nova TV
---

Top-3 zaokružuje informativna emisija Dnevnik Nove TV. Zbog čega gledatelji biraju upravo Dnevnik Nove TV, zanima nas.

– Urednički i novinarski tim informativnog programa Nove TV sinonim je za najpouzdaniji izvor informacija što dokazuju i sjajni rezultati gledanosti. Dnevnik Nove TV je najgledanija informativna emisija 13. godinu zaredom, a u prosjeku ga u 2023. godini svakodnevno prati gotovo 400 tisuća ljudi, te ostvaruje 30,6 % udjela u gledanosti, što je 43 % više nego prvog idućeg konkurenta.

Bilo da je riječ o svakodnevnim društveno-političkim zbivanjima ili izvanrednim situacijama i krizama, Dnevnik Nove TV svakodnevno je tu za svoje gledatelje kako bi ih informirao o najvažnijim zbivanjima koja utječu na njihove živote – sumirali su s Nove TV.

RTL-ovu listu predvode informativne emisije i reality show, redom večernja informativna emisija “Direkt” voditeljice Mojmire Pastorčić, potom hrvatska inačica late-night showa “Stanje nacije” Zorana Šprajca i reality show “Brak na prvu”.

“Direkt” se najviše puta našao u top-15 od svih emisija RTL-a. Emisija “Stanje nacije” koju vodi Zoran Šprajc našla se u top-3. Reality “Brak na prvu” je prema istraživanju također u top-3.

– RTL surađuje s AGB Nielsenom kao providerom mjerenja gledanosti koji ima nacionalnu pokrivenost. Izuzetno smo zadovoljni gledanošću i povjerenjem koje su nam ukazali gledatelji ciljne skupine 18-54 tijekom proljetne sezone. Svi zabavni formati imaju porast gledanosti – od “Ljubav je na selu” do “Superpara” i “Masked Singera” – izjavili su nam s RTL-a.

---

image

Mojmira Pastorčić, ‘RTL Direkt‘

Boris Kovačev/Cropix
---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
HTV, Nova TV RTL Nova TV HTV HTV Nova TV Boris Kovačev/Cropix
RTL

‘Brak na prvu‘

 

Nova TV

‘Kumovi‘

HTV

‘Plodovi zemlje‘

HTV

‘Potjera‘

Nova TV

‘Ples sa zvijezdama‘

Boris Kovačev/Cropix

Mojmira Pastorčić, ‘RTL Direkt‘

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/kultura/film-tv/sto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa-1307925 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=a6385df2b438633cd5165d6707f87ff53e11d0b1 [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=%C5%A0to+se+gleda+na+doma%C4%87im+televizijama%3F+Ne+propu%C5%A1taju+se+%E2%80%98Potjera%E2%80%98%2C+%E2%80%98Kumovi%E2%80%98+i+%E2%80%98Direkt%E2%80%98%2C+popularna+su+i+dva+showa&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fsto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa-1307925 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fsto-se-gleda-na-domacim-televizijama-ne-propustaju-se-potjera-kumovi-i-direkt-popularna-su-i-dva-showa-1307925 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => TOP-LISTA [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
Film & TVTOP-LISTA

Što se gleda na domaćim televizijama? Ne propuštaju se ‘Potjera‘, ‘Kumovi‘ i ‘Direkt‘, popularna su i dva showa

Piše Božidar Lončar
19. srpnja 2023. - 13:53

Prošla je polovica 2023. pa je red pogledati unatrag najgledanije emisije Nove TV, RTL-a i HTV-a. Na temelju istraživanja gledanosti televizijskog programa Agencije za elektroničke medije, koje se provodi svakog mjeseca, izdvojili smo one emisije koje su se najviše puta našle u top-15 najgledanijih emisija u svih pet mjeseci istraživanja. Listu top-3 emisije smo poslali televizijama. Odgovore smo dobili iz HRT-ovih Komunikacija, urednika “Potjere” i “Superpotjere” Igora Grkovića, Nove TV i RTL-a.

HRT

Kviz “Potjera” prevodi listu top-3 emisija HTV-a koje su se najviše puta našle u 15 najgledanijih emisija tog mjeseca. Na drugom mjestu je Dnevnik 2, informativna emisija koja se emitira na HTV-u svakog dana u 19 sati i dugovječna emisija o poljoprivredi “Plodovi zemlje”....

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 20:36