stdClass Object ( [id] => 1354719 [title] => Bacili smo oko na TV ponudu 2024. i odabrali najočekivanije: serija ima više no dovoljno, iako je štrajk učinio svoje [alias] => bacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje [catid] => 286 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Nova serijska godina je pred nama. Štrajkovi su napravili svoje kad su stopirali produkcije na pet mjeseci tako da nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. “Cobra Kai 6” i “Severance 2”, kamoli “Stranger Things 6”. No, naizgled sigurnog materijala ima više nego dovoljno.

Godina je upravo započela s Netflixovom “Braćom Sun”, te serijama “Echo” u produkciji Disney+ i Peacockovim “Tedom”, a nastavlja se s nestrpljivo očekivanim “True Detective 4” s kojim i krećemo u najavu najočekivanijih i/li najzanimljivijih naslova serijske 2024.

---

---

---

image

‘Pravi detektiv 4‘

HBO Max
---

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE (15. siječnja, HBO Max)

Prva sezona bila je izvanredna, druga podcijenjena, treća kopija prve. Kakav će biti “True Detective 4”, doznat ćemo ubrzo, ali djeluje kao nešto drukčije zahvaljujući paru detektivki i ledenom “settingu”. Mjesto radnje je Alaska (“glumi” je Island), gdje Liz Danvers (oskarovka Jodie Foster) i Evangeline Navarro (Kali Reis) istražuju nestanak osmorice znanstvenika iz istraživačke postaje. Spletom štrajkaških okolnosti, “Pravi detektiv 4” izlazi u godini kad prva sezona slavi desetu obljetnicu i uz malo sreće izazove sličan “hype” i dosegne kvalitetu originala. Iako kreator više nije Nic Pizzolatto, “True Detective” bi svejedno mogao biti “pravi”.

---

---

EXPATS (26. siječnja, Prime Video)

Oskarovka Nicole Kidman i Lulu Wang, redateljica odličnog filma “Oproštaj”, udružile su snage na ekranizaciji bestselera “The Expatriates” Janice Y.K. Lee. Priča je smještena u Hong Kong 2014. i isprepleće živote triju žena različite dobi “zahvaljujući” tragičnom incidentu. Ako vas premisa podsjeća na seriju “Big Little Lies”, niste u krivu, ali “Expats” obećava da će na svoj način istražiti “što se događa kada granica između žrtve i krivnje postane zamagljena”. Dramska serija je ogledni primjer prestižne televizije, a zanimljivo je da se snimala u Kong Kongu tijekom pandemije i da je Kidman dobila odobrenje da bude pošteđena karantene.

---

image

‘Masters Of The Air‘

Apple TV+
---

GOSPODARI ZRAKA (26. siječnja, Apple TV+)

Sjećate se ratnih serija “Band of Brothers” i “Pacific” u produkciji Stevena Spielberga i Toma Hanksa, nastalih na valu filma “Spašavanje vojnika Ryana”? Spielberg i Hanks ove godine predstavljaju novu epsku seriju s tematikom Drugog svjetskog rata “Masters Of The Air”. To je jedna od najskupljih serija u povijesti, teška dvjestotinjak milijuna dolara, a Spielberg i Hanks okupili su mlade zvijezde u ulogama pilota koji su dali veliki obol u borbi protiv nacista poput Austina Butlera (“Elvis”), Barryja Keoghana (“Saltburn”) i Ncutija Gatwe (“Sex Education”). “Gospodari zraka” podižu ratne bitke u nebo i obećavaju spektakularan kraj neslužbene serijske trilogije.

---

image

‘Gospodin i gospođa Smith‘

Amazon
---

GOSPODIN I GOSPOĐA SMITH (2. veljače, Prime Video)

U serijskom remakeu akcijsko-špijunskog hita Brada Pitta i Angeline Jolie iz 2005., koji je stvorio Brangelinu, glavnu žensku ulogu trebala je igrati Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), ali je napustila projekt zbog kreativnih nesuglasica s ko-kreatorom i glumcem Davidom Gloverom (“Atlanta”). Phoebe je zamijenila komičarka Maya Erskine (“Pen15”) i čini se da će ovdje veći naglasak biti na komediji nego akciji. Iako, sudeći po foršpanu, meci će letjeti, a s njima valjda i iskre dok se Glover i Ereskine iz epizode u epizodu nalaze na novom “undercover” zadatku kao bračni par i postupno počinju osjećati nešto jedno prema drugome kako njihov odnos sve više podsjeća na vezu.

---

image

‘Režim‘

HBO Max
---

REŽIM (3. ožujka, HBO Max)

Kate Winslet i HBO su dobitna kombinacija. Oscarom nagrađena glumica za HBO je snimila serije “Mildered Pierce” i “Mare Iz Easttowna”. Sada slijedi i treća – “Regime”. Satirična politička drama ima dobar pedigre: redatelj je Stephen Frears (“Opasne veze”, “Kraljica”), kreator jedan od pisaca “Nasljeđa” Will Tracy, dok se u glumačkoj ekipi nalaze i Andrea Riseborough, Hugh Grant, Martha Plimpton i Matthias Schoenaerts. Winslet tumači kancelarku modernog europskog režima koji se počinje raspadati. Zadnji put kad je glumica surađivala s HBO-om, serija je ispala izvrsna, a ona osvojila Emmy i Zlatni globus. Ne bi nas iznenadilo da s “Režimom” uslijedi repriza.

---

image

‘Manhunt‘

Apple TV+
---

MANHUNT (15. ožujka, Apple TV+)

Povijesna drama i politički “true crime” triler naizgled postaju jedno u seriji utemeljenoj na bestseleru “Manhunt: The 12-Day Chase For Lincoln’s Killer” koja prati opsesivni dvanaestodnevni lov Edwina Stantona na Johna Wilkesa Bootha nakon njegova atentata na američkog predsjednika Abrahama Lincolna. Stantona glumi Tobias Menzies (“Kruna”, “Igra prijestolja”), u ulozi Bootha nastupa Anthony Boyle, a gospođa Lincoln je Lily Taylor. Kreatorica serije Monica Beletsky (treća sezona “Farga”) najavljuje da će se “Manhunt” dotaknuti i efekta Lincolnova ubojstva na tamnopute Amerikance u periodu kad se Amerika počela oporavljati od ropstva.

FALLOUT (12. travnja, Prime Video)

Adaptacije videoigara postale su “in” i na malim ekranima. Nakon “Witchera” i “The Last Of Us”, serijski tretman dobiva i akcijsko-futuristička videoigra “Fallout”. Amazon ima u rukama ima potencijalni hit, ali i franšizu od par sezona. “Fallout” izgleda budžetski spektakularno poput Amazonova “Gospodara prstenova”, a prati mladu ženu (Ella Purnell) koja godinama nakon nuklearne apokalipse odluči izaći iz bunkera i vani se susreće s mutantima, banditima i sličnom postapokaliptičnom klikom. Serija djeluje kao kombinacija blockbusterske i prestižne televizije. Kreatori “Fallouta” su Jonathan Nolan i Lisa Joy, autori “Westworlda”.

---

---

BRIDGERTON 3 (16. svibnja/13. lipnja, Netflix)

“Bridgerton 3” stiže u dva dijela, što je potez koji Netflix u zadnje vrijeme sve češće povlači. No, u slučaju “Bridgertona” je razumljiv. Druga sezona bila je jako gledana unatoč manjku vrućih erotskih scena iz prve, a dobru gledanost je zabilježio i prošlogodišnji “spin-off” vezan za kraljicu Charlotte. U trećoj sezoni fokus je na Penelope Featherington (Nicola Coughlan) koja je, znaju pratitelji serije, zloglasna trač kolumnistica Lady Whistledown, tj. na njezinoj romansi s Colinom Bridgertonom (Luke Newton). Kako će Penelope uskladiti dvostruki život (ljubav s Colinom-pisanje tračeva) i hoće li se “Bridgerton” vratiti erotici, fanovi jedva čekaju doznati.

---

image

‘Zmajeva kuća‘

HBO Max
---

ZMAJEVA KUĆA 2 (ljeto, HBO Max)

Prednastavak “Igre prijestolja” iskupio se za posljednju sezonu “GOT-a”, povratio stare fanove i dobio nove, ispao jedna od boljih serija 2022. godine i postavio temelje za vlastitu podfranšizu. Fokusiran na “zmajsku” obitelj Targaryen u kraljevstvu Westeros, “Zmajeva kuća” je podsjećala na najbolje sezone “GOT-a”, stavljajući likove, spletke i izdaje ispred “fantasy” spektakla. “House Of Dragon 2” ovjekovječuje Građanski rat tako da će biti krvi i vatre. Daenerys Targaryen je nešto tako i obećala, ali za očekivati je da “Zmajeva kuća” u drugoj sezoni neće otići u krajnost kao “Igra prijestolja” u zadnjoj.

---

image

‘Ripley‘

Netflix
---

RIPLEY (jesen, Netflix)

Tom Ripley iz pera Patricije Highsmith jedan je od najučestalijih likova velikog ekrana. Glumili su ga Alain Delon (“Purple Moon”), Dennis Hopper (“Američki prijatelj”), Matt Damon (“Talentirani gospodin Ripley”), John Malkovich (“Ripleyjeva igra”)... Ripley se ove godine seli na male ekrane, a ulogu preuzima Andrew Scott, friško nominiran za Zlatni globus za “Strance” “Ripley” se najavljuje kao serijska inačica filma s Damonom, što nije posebno originalno, ali casting Scotta je nadahnut i mogao bi donijeti osvježenje u pristupu liku i njegovu (ne)djelu. Netflix svakako vjeruje u projekt i preuzeo ga je od Showtimea.

PINGVIN (jesen, HBO Max)

Preporođenog Colina Farrella (“Duhovi otoka”) ove godine ćemo gledati i u Appleovoj detektivskoj seriji “Sugar”, ali “Penguin” se ipak nestrpljivije iščekuje. Farrell je u zadnjem “Batmanu” bio sjajan i neprepoznatljiv kao Oswald “Oz” Cobblepot alias Pingvin, gothamski mafijaš bliži Alu Caponeu u “Nedodirljivima” nego Dannyju De Vitu iz “Batman Returns”, stoga nije čudno da je dobio vlastitu seriju koja se pozicionira kao prestižna kriminalistička drama. “Pingvin” će kronicirati Ozov pokušaj preuzimanja Gothama nakon smrti Carminea Falconea. Batman se vjerojatno neće pojaviti, ali Pingvin je više no dovoljan.

---

image

‘Pingvin‘

Warner Bros. - Dc Entertainment/Collection Christophel Via Afp
---

IGRA LIGNJE 2 (jesen, Netflix)

Najpopularnija Netflixova serija u povijesti do kraja godine bi trebala dobiti drugu sezonu, taman da ispere gorak okus reality show odvojka “Squid Game: The Challenge”. No, uzimajući u obzir da je i “Izazov” bio gledan, to samo pokazuje koliko se čeka “Igra lignje 2”. Druga sezona počinje tamo gdje smo ostavili protagonista Seonga Gi-huna na kraju prve sezone”. Kreator Hwang Dong-hyuk podsjeća da je “u posljednjoj epizodi “Gi-hun rekao ‘Nisam konj, ja sam osoba i želim doznati tko ste vi i zašto ste radili ove grozne stvari ljudima’ te dokazuje da mi doista nismo konji; svi smo mi ljudi.” Ima smisla. Konačno, ovo je “Igra lignje”, ne “Igra konja”.

---

Disneyjevi ‘Ratovi zvijezda’ i superheroji

Do isteka 2024. na Disney+ se očekuje premijera nove “Star Wars” serije “The Acolyte” kreatorice Leslye Headland (“Russian Doll”), ambijentirane 100 godina uoči događaja u “Fantomskoj prijetnji”.

“The Acolyte” slijedi avanture bivše Jedi padawanke (Amandla Stenberg), koja nema nikakve veze s prezimenom Skywalker, te njezinog nekadašnjeg učitelja (Lee Jung-jae iz “Squid Game”) dok istražuju zločine u posljednjim danima tzv. Visoke Republike.

Premijeru bi mogao imati i “Star Wars: Skeleton Crew”, orijentiran na mlađu publiku koju kreator Jon Watts (zadnji blockbusteri o Spider-Manu) uspoređuje s Amblinovim filmovima osamdesetih. Jude Law je jedi u seriji koju će režirati Bryce Dallas Howard (“Mandalorian”), Lee Isaac Chung (“Minari”), David Lowery (“Zeleni vitez”) i oskarovski duo Daniel Kwan-Daniel Scheinert (“Sve u isto vrijeme”).

Disney+ ne zapostavlja ni superjunački sadržaj pa se očekuju i premijere serija “Daredevil: Born Again”, “Agatha”, animirani “X-Men 97”...

---

---

Blockbuster i SF serije

Serije odnedavno produciraju i blockbusterski sadržaj. Prvi TV blockbuster izlazi 8. veljače, to je druga sezona akcijske SF serije “Halo” (Paramount+) koja djeluje akcijskija od prve.

Ubrzo poslije toga premijeru će na Netflixu imati i fantazija “Avatar: The Last Airbender” (22. veljače), serijska verzija istoimenog filma M. Nigh Shyamalana iz 2010. inspirirana izvornom animiranom franšizom.

Ove godine očekuje se i serijski prednastavak “Dine” (“Dune: Prophecy”; HBO Max), idealno nakon dolaska drugog filma u kina. Iza serije stoji Johan Renck, redatelj “Černobila”, u glavnim ulogama nalaze se Emily Watson i Olivia Williams, a priča se odvija 10.000 godina prije zbivanja u filmovima.

Planirana je i premijera druge sezone Amazonova “Gospodara prstenova” nakon što je u prvoj otkriven identitet lorda Saurona, možda i još jedna HBO Max serija iz svijeta “Igre prijestolja”, “A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, za koju je scenarij napisao George R.R. Martin osobno.

Tu je i “Dark Matter” (Apple TV+) s Joelom Edgertonom i Jennifer Connelly, SF o fizičaru koji zapeo u multiverzumu, a kroz prostor i vrijeme putuje i Netflixova serija “3 Body Problem” kreatora “GOT-a” Davida Benioffa i D.B. Weissa.

---

---

Prestižna televizija

Puno se očekuje od trilerske serije “Disclaimer” (Apple TV+), povratničkog projekta oskarovca Alfonsa Cuarona nakon Oscarom ovjenčanog filma “Roma” u kojem glavnu ulogu TV novinarke igra oskarovka Cate Blanchett.

Isto vrijedi i za seriju “The Sympathizer” Chan-wook Parka s Robertom Downeyjem Jr-om (“Oppenheimer”), utemeljenu na istoimenu Pulitzerom nagrađenom romanu o vijetnamskom špijunu poslanom u Ameriku.

Netflix puno nade ulijeva u seriju “Griselda” (25. siječnja) s Sofijom Vergarom u ulozi stvarne liderice kolumbijskog kartela koja je dobila nadimak Crna udovica. Tu je i Netflixov projekt “Black Doves” s Keirom Knightley u ulozi špijunske supruge političara.

Spominjući političare, Netflix planira pustiti i drugu sezonu serije “Diplomatkinja” s Keri Russell. Paramount+ ima adute i u prestižnoj seriji “A Gentleman In Moscow” s Ewanom McGregorom, ambijentiranoj u vrijeme boljševičke revolucije, te navodno posljednoj sezoni vesternskog “Yellowstonea” s Kevinom Costnerom.

Apple TV+ je angažirao oskarovku Jessicu Chastain za seriju “The Savant” o istražiteljici koja se infiltrira među “online” hejtere, kao i Natalie Portman za “Lady in the Lake” prema” mystery” romanu Laure Lippman, a ima i seriju “The New Look” o ljudima iza modnih brendova s Juliette Binoche i Benom Mendelsohnom u ulogama Coco Chanel i Christiana Diora.

FX/Hulu najavljuje “all star” stariju “Feud: Capote Vs. The Swans” s Naomi Watts, Demi Moore, Calistom Flockhart, Jessicom Lange, Susan Sarandon i Diane Lane, triler “The Veil” kreatora “Peaky Blindersa” Stevena Knighta s Elizabeth Moss, kao i novu verziju nekoć popularnog “Shoguna” (FX/Hulu) s Hiroyukijem Sanadom u glavnoj ulozi.

---

[video] => [gallery] => [extra_fields] => Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Nova serijska godina [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [extra_fields_search] => Nova serijska godina 2 0 9215 2 2 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2024-01-10 13:12:40 [created_by] => 3175 [created_by_alias] => Marko Njegić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2024-01-12 09:33:08 [modified_by] => 3175 [publish_up] => 2024-01-12 09:28:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 0 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 286 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovije vijesti iz svijeta filma i televizije. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, kultura, film, tv [secure] => 0 [page_title] => Film & TV [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 1 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 1 [itemRelatedLimit] => 2 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 1 [itemRelatedImageSize] => Small [itemRelatedIntrotext] => 0 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 1 [itemRelatedImageGallery] => 1 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Bacili smo oko na TV ponudu 2024. i odabrali najočekivanije: serija ima više no dovoljno, iako je štrajk učinio svoje page_title=Bacili smo oko na TV ponudu 2024. i odabrali najočekivanije: serija ima više no dovoljno, iako je štrajk učinio svoje [metakey] => serije, preporuke serija, Netflix serije, HBO serije, HBO Max serije, SkyShowtime serije, Apple TV+ serije, Amazon serije, reflektor, Reflektor Slobodne Dalmacije [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26333216.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329551.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329554.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329553.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329550.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329552.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329549.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329548.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329555.jpg","\/images\/slike\/2024\/01\/10\/26329545.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Image Press Agency","HBO Max","Apple TV+","Amazon","HBO Max","Apple TV+","Netflix","HBO Max","Netflix","Warner Bros. - Dc Entertainment\/Collection Christophel Via Afp"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Nije izvjesno da \u0107emo do kraja godine vidjeti npr. \u2018Cobra Kai 6\u2018 i \u2018Severance 2\u2018, kamoli \u2018Stranger Things 6\u2018, ali naizgled sigurnog materijala ima<\/p>","

\u2018Pravi detektiv 4\u2018<\/p>","

\u2018Masters Of The Air\u2018<\/p>","

\u2018Gospodin i gospo\u0111a Smith\u2018<\/p>","

\u2018Re\u017eim\u2018<\/p>","

\u2018Manhunt\u2018<\/p>","

\u2018Bridgerton 3\u2018<\/p>","

\u2018Zmajeva ku\u0107a\u2018<\/p>","

\u2018Ripley\u2018<\/p>","

\u2018Pingvin\u2018<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["48:40","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x2311","hd_26333216_1920.jpg":"1920x1080","k_26333216_1280.jpg":"1280x1280","k_26333216_1024.jpg":"1024x1024","k_26333216_640.jpg":"640x640","k_26333216_480.jpg":"480x480","k_26333216_340.jpg":"340x340","k_26333216_220.jpg":"220x220","o_26333216_1280.jpg":"1280x1540","o_26333216_1024.jpg":"1024x1232","o_26333216_640.jpg":"640x770","o_26333216_480.jpg":"480x577","o_26333216_340.jpg":"340x409","o_26333216_220.jpg":"220x264","h_26333216_1280.jpg":"1280x854","h_26333216_1024.jpg":"1024x683","h_26333216_640.jpg":"640x427","h_26333216_480.jpg":"480x320","h_26333216_340.jpg":"340x227","h_26333216_220.jpg":"220x147","pp_26333216_1280.jpg":"1280x1628","pp_26333216_1024.jpg":"1024x1303","pp_26333216_640.jpg":"640x814","pp_26333216_480.jpg":"480x611","pp_26333216_340.jpg":"340x432","pp_26333216_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_26329551_1920.jpg":"1920x1080","k_26329551_1280.jpg":"1280x1280","k_26329551_1024.jpg":"1024x1024","k_26329551_640.jpg":"640x640","k_26329551_480.jpg":"480x480","k_26329551_340.jpg":"340x340","k_26329551_220.jpg":"220x220","o_26329551_1280.jpg":"1280x853","o_26329551_1024.jpg":"1024x682","o_26329551_640.jpg":"640x426","o_26329551_480.jpg":"480x320","o_26329551_340.jpg":"340x226","o_26329551_220.jpg":"220x146","h_26329551_1280.jpg":"1280x854","h_26329551_1024.jpg":"1024x683","h_26329551_640.jpg":"640x427","h_26329551_480.jpg":"480x320","h_26329551_340.jpg":"340x227","h_26329551_220.jpg":"220x147","pp_26329551_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329551_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329551_640.jpg":"640x814","pp_26329551_480.jpg":"480x611","pp_26329551_340.jpg":"340x432","pp_26329551_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_26329554_1920.jpg":"1920x1080","k_26329554_1280.jpg":"1280x1280","k_26329554_1024.jpg":"1024x1024","k_26329554_640.jpg":"640x640","k_26329554_480.jpg":"480x480","k_26329554_340.jpg":"340x340","k_26329554_220.jpg":"220x220","o_26329554_1280.jpg":"1280x720","o_26329554_1024.jpg":"1024x576","o_26329554_640.jpg":"640x360","o_26329554_480.jpg":"480x270","o_26329554_340.jpg":"340x191","o_26329554_220.jpg":"220x123","h_26329554_1280.jpg":"1280x854","h_26329554_1024.jpg":"1024x683","h_26329554_640.jpg":"640x427","h_26329554_480.jpg":"480x320","h_26329554_340.jpg":"340x227","h_26329554_220.jpg":"220x147","pp_26329554_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329554_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329554_640.jpg":"640x814","pp_26329554_480.jpg":"480x611","pp_26329554_340.jpg":"340x432","pp_26329554_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1080x1343","hd_26329553_1920.jpg":"1920x1080","k_26329553_1280.jpg":"1280x1280","k_26329553_1024.jpg":"1024x1024","k_26329553_640.jpg":"640x640","k_26329553_480.jpg":"480x480","k_26329553_340.jpg":"340x340","k_26329553_220.jpg":"220x220","o_26329553_1280.jpg":"1280x1591","o_26329553_1024.jpg":"1024x1273","o_26329553_640.jpg":"640x795","o_26329553_480.jpg":"480x596","o_26329553_340.jpg":"340x422","o_26329553_220.jpg":"220x273","h_26329553_1280.jpg":"1280x854","h_26329553_1024.jpg":"1024x683","h_26329553_640.jpg":"640x427","h_26329553_480.jpg":"480x320","h_26329553_340.jpg":"340x227","h_26329553_220.jpg":"220x147","pp_26329553_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329553_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329553_640.jpg":"640x814","pp_26329553_480.jpg":"480x611","pp_26329553_340.jpg":"340x432","pp_26329553_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_26329550_1920.jpg":"1920x1080","k_26329550_1280.jpg":"1280x1280","k_26329550_1024.jpg":"1024x1024","k_26329550_640.jpg":"640x640","k_26329550_480.jpg":"480x480","k_26329550_340.jpg":"340x340","k_26329550_220.jpg":"220x220","o_26329550_1280.jpg":"1280x854","o_26329550_1024.jpg":"1024x683","o_26329550_640.jpg":"640x427","o_26329550_480.jpg":"480x320","o_26329550_340.jpg":"340x226","o_26329550_220.jpg":"220x146","h_26329550_1280.jpg":"1280x854","h_26329550_1024.jpg":"1024x683","h_26329550_640.jpg":"640x427","h_26329550_480.jpg":"480x320","h_26329550_340.jpg":"340x227","h_26329550_220.jpg":"220x147","pp_26329550_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329550_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329550_640.jpg":"640x814","pp_26329550_480.jpg":"480x611","pp_26329550_340.jpg":"340x432","pp_26329550_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1081","hd_26329552_1920.jpg":"1920x1080","k_26329552_1280.jpg":"1280x1280","k_26329552_1024.jpg":"1024x1024","k_26329552_640.jpg":"640x640","k_26329552_480.jpg":"480x480","k_26329552_340.jpg":"340x340","k_26329552_220.jpg":"220x220","o_26329552_1280.jpg":"1280x720","o_26329552_1024.jpg":"1024x576","o_26329552_640.jpg":"640x360","o_26329552_480.jpg":"480x270","o_26329552_340.jpg":"340x191","o_26329552_220.jpg":"220x123","h_26329552_1280.jpg":"1280x854","h_26329552_1024.jpg":"1024x683","h_26329552_640.jpg":"640x427","h_26329552_480.jpg":"480x320","h_26329552_340.jpg":"340x227","h_26329552_220.jpg":"220x147","pp_26329552_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329552_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329552_640.jpg":"640x814","pp_26329552_480.jpg":"480x611","pp_26329552_340.jpg":"340x432","pp_26329552_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1029x1080","hd_26329549_1920.jpg":"1920x1080","k_26329549_1280.jpg":"1280x1280","k_26329549_1024.jpg":"1024x1024","k_26329549_640.jpg":"640x640","k_26329549_480.jpg":"480x480","k_26329549_340.jpg":"340x340","k_26329549_220.jpg":"220x220","o_26329549_1280.jpg":"1280x1343","o_26329549_1024.jpg":"1024x1074","o_26329549_640.jpg":"640x671","o_26329549_480.jpg":"480x503","o_26329549_340.jpg":"340x356","o_26329549_220.jpg":"220x230","h_26329549_1280.jpg":"1280x854","h_26329549_1024.jpg":"1024x683","h_26329549_640.jpg":"640x427","h_26329549_480.jpg":"480x320","h_26329549_340.jpg":"340x227","h_26329549_220.jpg":"220x147","pp_26329549_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329549_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329549_640.jpg":"640x814","pp_26329549_480.jpg":"480x611","pp_26329549_340.jpg":"340x432","pp_26329549_220.jpg":"220x280"},{"size0":"630x804","hd_26329548_1920.jpg":"1920x1080","k_26329548_1280.jpg":"1280x1280","k_26329548_1024.jpg":"1024x1024","k_26329548_640.jpg":"640x640","k_26329548_480.jpg":"480x480","k_26329548_340.jpg":"340x340","k_26329548_220.jpg":"220x220","o_26329548_1280.jpg":"1280x1633","o_26329548_1024.jpg":"1024x1306","o_26329548_640.jpg":"640x816","o_26329548_480.jpg":"480x612","o_26329548_340.jpg":"340x433","o_26329548_220.jpg":"220x280","h_26329548_1280.jpg":"1280x854","h_26329548_1024.jpg":"1024x683","h_26329548_640.jpg":"640x427","h_26329548_480.jpg":"480x320","h_26329548_340.jpg":"340x227","h_26329548_220.jpg":"220x147","pp_26329548_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329548_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329548_640.jpg":"640x814","pp_26329548_480.jpg":"480x611","pp_26329548_340.jpg":"340x432","pp_26329548_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1013","hd_26329555_1920.jpg":"1920x1080","k_26329555_1280.jpg":"1280x1280","k_26329555_1024.jpg":"1024x1024","k_26329555_640.jpg":"640x640","k_26329555_480.jpg":"480x480","k_26329555_340.jpg":"340x340","k_26329555_220.jpg":"220x220","o_26329555_1280.jpg":"1280x675","o_26329555_1024.jpg":"1024x540","o_26329555_640.jpg":"640x337","o_26329555_480.jpg":"480x253","o_26329555_340.jpg":"340x179","o_26329555_220.jpg":"220x116","h_26329555_1280.jpg":"1280x854","h_26329555_1024.jpg":"1024x683","h_26329555_640.jpg":"640x427","h_26329555_480.jpg":"480x320","h_26329555_340.jpg":"340x227","h_26329555_220.jpg":"220x147","pp_26329555_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329555_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329555_640.jpg":"640x814","pp_26329555_480.jpg":"480x611","pp_26329555_340.jpg":"340x432","pp_26329555_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2742","hd_26329545_1920.jpg":"1920x1080","k_26329545_1280.jpg":"1280x1280","k_26329545_1024.jpg":"1024x1024","k_26329545_640.jpg":"640x640","k_26329545_480.jpg":"480x480","k_26329545_340.jpg":"340x340","k_26329545_220.jpg":"220x220","o_26329545_1280.jpg":"1280x1828","o_26329545_1024.jpg":"1024x1462","o_26329545_640.jpg":"640x914","o_26329545_480.jpg":"480x685","o_26329545_340.jpg":"340x485","o_26329545_220.jpg":"220x314","h_26329545_1280.jpg":"1280x854","h_26329545_1024.jpg":"1024x683","h_26329545_640.jpg":"640x427","h_26329545_480.jpg":"480x320","h_26329545_340.jpg":"340x227","h_26329545_220.jpg":"220x147","pp_26329545_1280.jpg":"1280x1628","pp_26329545_1024.jpg":"1024x1303","pp_26329545_640.jpg":"640x814","pp_26329545_480.jpg":"480x611","pp_26329545_340.jpg":"340x432","pp_26329545_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [description] => [parent] => 256 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"256","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 1 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 18 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 38266902 Threads: 3 Questions: 7089433021 Slow queries: 3298372 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 608135928 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 51 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front01 [password] => Y2AfBGoJRKhS9HNdMJ [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => JDatabaseQueryMysqli Object ( [offset:protected] => 0 [limit:protected] => 0 [db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object *RECURSION* [sql:protected] => [type:protected] => select [element:protected] => [select:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => SELECT [elements:protected] => Array ( [0] => category.* [1] => IF(ISNULL(container.catid),false,true) AS container [2] => container.name AS container_name [3] => SEFURL_cr.menuItemID AS sefurl_belonging_menu_item ) [glue:protected] => , ) [delete:protected] => [update:protected] => [insert:protected] => [from:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => FROM [elements:protected] => Array ( [0] => `#__ocm_categories` AS `category` ) [glue:protected] => , ) [join:protected] => Array ( [0] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_containers AS container ON category.id = container.catid ) [glue:protected] => , ) [1] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => LEFT JOIN [elements:protected] => Array ( [0] => #__ocm_sefurl_category_menu_relation AS SEFURL_cr ON category.id = SEFURL_cr.categoryID ) [glue:protected] => , ) ) [set:protected] => [where:protected] => JDatabaseQueryElement Object ( [name:protected] => WHERE [elements:protected] => Array ( [0] => `category`.`id` = '240' ) [glue:protected] => AND ) [group:protected] => [having:protected] => [columns:protected] => [values:protected] => [order:protected] => [autoIncrementField:protected] => [call:protected] => [exec:protected] => [union:protected] => [unionAll:protected] => [selectRowNumber:protected] => ) [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 286 [name] => Film & TV [alias] => film-tv [parent] => 256 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /kultura/film-tv ) ) [link] => /kultura/film-tv/bacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje-1354719 [printLink] => /kultura/film-tv/bacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje-1354719?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 438994 [name] => serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => serije [link] => /tag/serije ) [1] => stdClass Object ( [id] => 601988 [name] => preporuke serija [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2020-02-18 19:33:46 [main_article_id] => 0 [alias] => preporuke-serija [link] => /tag/preporuke-serija ) [2] => stdClass Object ( [id] => 634585 [name] => Netflix serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-03-26 21:55:44 [main_article_id] => 0 [alias] => netflix-serije [link] => /tag/netflix-serije ) [3] => stdClass Object ( [id] => 636147 [name] => HBO serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-04-15 16:05:01 [main_article_id] => 0 [alias] => hbo-serije [link] => /tag/hbo-serije ) [4] => stdClass Object ( [id] => 670996 [name] => HBO Max serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-03-18 16:56:02 [main_article_id] => 0 [alias] => hbo-max-serije [link] => /tag/hbo-max-serije ) [5] => stdClass Object ( [id] => 742413 [name] => SkyShowtime serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-12-31 11:52:22 [main_article_id] => 0 [alias] => skyshowtime-serije [link] => /tag/skyshowtime-serije ) [6] => stdClass Object ( [id] => 636733 [name] => Apple TV+ serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2021-04-22 22:01:20 [main_article_id] => 0 [alias] => apple-tv-serije [link] => /tag/apple-tv-serije ) [7] => stdClass Object ( [id] => 504194 [name] => amazon serije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => amazon-serije [link] => /tag/amazon-serije ) [8] => stdClass Object ( [id] => 362759 [name] => Reflektor [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor [link] => /tag/reflektor ) [9] => stdClass Object ( [id] => 728340 [name] => Reflektor Slobodne Dalmacije [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-08-31 15:46:29 [main_article_id] => 0 [alias] => reflektor-slobodne-dalmacije [link] => /tag/reflektor-slobodne-dalmacije ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [extraFields] => stdClass Object ( [SuperscriptTitle] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Nova serijska godina [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [contains_infographic] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [Withoutads] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [Photo_gallery] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [promo] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [contains_video] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [premium_content] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [exclude_comments] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [open_link_in_new_window] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [horizontal_crop_of_the_main_photo] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [no_index] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [no_cache] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [dont_show_on_the_front_page] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [related_on_bottom] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [live_button] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [instant_articles] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [s_preporucuje] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [s_voli] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [layout_with_three_photos] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [gallery_in_the_article] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [required_views] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [fullhd_image] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [CitySelect] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [paid_article] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [SD_na_licu_mjesta] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) ) [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Bacili smo oko na TV ponudu 2024. i odabrali najočekivanije: serija ima više no dovoljno, iako je štrajk učinio svoje [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3175 [name] => Marko Njegić [username] => marko-njegi [email] => marko-njegi@sd.hr [password] => $2y$10$InymkgzsoQ8yBIABvfFbSu.rpTzqylffc4TDDFaRUJ8zdZUOeS5dS [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/marko-njegic-3175 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1693 [gender] => m [description] => [image] => 1693.png [url] => [group] => 4 [plugins] => {"customparams_author_school":"","customparams_author_title":"","customparams_author_title_categoryid":"28","customparams_fb_link":"","customparams_tw_link":""} ) [avatar] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/authors/1693.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26333216.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Image Press Agency [mainImageDesc] =>

Nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. ‘Cobra Kai 6‘ i ‘Severance 2‘, kamoli ‘Stranger Things 6‘, ali naizgled sigurnog materijala ima

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26333216.jpg [title] =>

Nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. ‘Cobra Kai 6‘ i ‘Severance 2‘, kamoli ‘Stranger Things 6‘, ali naizgled sigurnog materijala ima

Image Press Agency ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329551.jpg [title] =>

‘Pravi detektiv 4‘

HBO Max ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329554.jpg [title] =>

‘Masters Of The Air‘

Apple TV+ ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329553.jpg [title] =>

‘Gospodin i gospođa Smith‘

Amazon ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329550.jpg [title] =>

‘Režim‘

HBO Max ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329552.jpg [title] =>

‘Manhunt‘

Apple TV+ ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329549.jpg [title] =>

‘Bridgerton 3‘

Netflix ) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329548.jpg [title] =>

‘Zmajeva kuća‘

HBO Max ) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329555.jpg [title] =>

‘Ripley‘

Netflix ) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2024/01/10/26329545.jpg [title] =>

‘Pingvin‘

Warner Bros. - Dc Entertainment/Collection Christophel Via Afp ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Nova serijska godina je pred nama. Štrajkovi su napravili svoje kad su stopirali produkcije na pet mjeseci tako da nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. “Cobra Kai 6” i “Severance 2”, kamoli “Stranger Things 6”. No, naizgled sigurnog materijala ima više nego dovoljno.

Godina je upravo započela s Netflixovom “Braćom Sun”, te serijama “Echo” u produkciji Disney+ i Peacockovim “Tedom”, a nastavlja se s nestrpljivo očekivanim “True Detective 4” s kojim i krećemo u najavu najočekivanijih i/li najzanimljivijih naslova serijske 2024.

---

---

---

image

‘Pravi detektiv 4‘

HBO Max
---

PRAVI DETEKTIV: ZEMLJA TMINE (15. siječnja, HBO Max)

Prva sezona bila je izvanredna, druga podcijenjena, treća kopija prve. Kakav će biti “True Detective 4”, doznat ćemo ubrzo, ali djeluje kao nešto drukčije zahvaljujući paru detektivki i ledenom “settingu”. Mjesto radnje je Alaska (“glumi” je Island), gdje Liz Danvers (oskarovka Jodie Foster) i Evangeline Navarro (Kali Reis) istražuju nestanak osmorice znanstvenika iz istraživačke postaje. Spletom štrajkaških okolnosti, “Pravi detektiv 4” izlazi u godini kad prva sezona slavi desetu obljetnicu i uz malo sreće izazove sličan “hype” i dosegne kvalitetu originala. Iako kreator više nije Nic Pizzolatto, “True Detective” bi svejedno mogao biti “pravi”.

---

---

EXPATS (26. siječnja, Prime Video)

Oskarovka Nicole Kidman i Lulu Wang, redateljica odličnog filma “Oproštaj”, udružile su snage na ekranizaciji bestselera “The Expatriates” Janice Y.K. Lee. Priča je smještena u Hong Kong 2014. i isprepleće živote triju žena različite dobi “zahvaljujući” tragičnom incidentu. Ako vas premisa podsjeća na seriju “Big Little Lies”, niste u krivu, ali “Expats” obećava da će na svoj način istražiti “što se događa kada granica između žrtve i krivnje postane zamagljena”. Dramska serija je ogledni primjer prestižne televizije, a zanimljivo je da se snimala u Kong Kongu tijekom pandemije i da je Kidman dobila odobrenje da bude pošteđena karantene.

---

image

‘Masters Of The Air‘

Apple TV+
---

GOSPODARI ZRAKA (26. siječnja, Apple TV+)

Sjećate se ratnih serija “Band of Brothers” i “Pacific” u produkciji Stevena Spielberga i Toma Hanksa, nastalih na valu filma “Spašavanje vojnika Ryana”? Spielberg i Hanks ove godine predstavljaju novu epsku seriju s tematikom Drugog svjetskog rata “Masters Of The Air”. To je jedna od najskupljih serija u povijesti, teška dvjestotinjak milijuna dolara, a Spielberg i Hanks okupili su mlade zvijezde u ulogama pilota koji su dali veliki obol u borbi protiv nacista poput Austina Butlera (“Elvis”), Barryja Keoghana (“Saltburn”) i Ncutija Gatwe (“Sex Education”). “Gospodari zraka” podižu ratne bitke u nebo i obećavaju spektakularan kraj neslužbene serijske trilogije.

---

image

‘Gospodin i gospođa Smith‘

Amazon
---

GOSPODIN I GOSPOĐA SMITH (2. veljače, Prime Video)

U serijskom remakeu akcijsko-špijunskog hita Brada Pitta i Angeline Jolie iz 2005., koji je stvorio Brangelinu, glavnu žensku ulogu trebala je igrati Phoebe Waller-Bridge (“Fleabag”), ali je napustila projekt zbog kreativnih nesuglasica s ko-kreatorom i glumcem Davidom Gloverom (“Atlanta”). Phoebe je zamijenila komičarka Maya Erskine (“Pen15”) i čini se da će ovdje veći naglasak biti na komediji nego akciji. Iako, sudeći po foršpanu, meci će letjeti, a s njima valjda i iskre dok se Glover i Ereskine iz epizode u epizodu nalaze na novom “undercover” zadatku kao bračni par i postupno počinju osjećati nešto jedno prema drugome kako njihov odnos sve više podsjeća na vezu.

---

image

‘Režim‘

HBO Max
---

REŽIM (3. ožujka, HBO Max)

Kate Winslet i HBO su dobitna kombinacija. Oscarom nagrađena glumica za HBO je snimila serije “Mildered Pierce” i “Mare Iz Easttowna”. Sada slijedi i treća – “Regime”. Satirična politička drama ima dobar pedigre: redatelj je Stephen Frears (“Opasne veze”, “Kraljica”), kreator jedan od pisaca “Nasljeđa” Will Tracy, dok se u glumačkoj ekipi nalaze i Andrea Riseborough, Hugh Grant, Martha Plimpton i Matthias Schoenaerts. Winslet tumači kancelarku modernog europskog režima koji se počinje raspadati. Zadnji put kad je glumica surađivala s HBO-om, serija je ispala izvrsna, a ona osvojila Emmy i Zlatni globus. Ne bi nas iznenadilo da s “Režimom” uslijedi repriza.

---

image

‘Manhunt‘

Apple TV+
---

MANHUNT (15. ožujka, Apple TV+)

Povijesna drama i politički “true crime” triler naizgled postaju jedno u seriji utemeljenoj na bestseleru “Manhunt: The 12-Day Chase For Lincoln’s Killer” koja prati opsesivni dvanaestodnevni lov Edwina Stantona na Johna Wilkesa Bootha nakon njegova atentata na američkog predsjednika Abrahama Lincolna. Stantona glumi Tobias Menzies (“Kruna”, “Igra prijestolja”), u ulozi Bootha nastupa Anthony Boyle, a gospođa Lincoln je Lily Taylor. Kreatorica serije Monica Beletsky (treća sezona “Farga”) najavljuje da će se “Manhunt” dotaknuti i efekta Lincolnova ubojstva na tamnopute Amerikance u periodu kad se Amerika počela oporavljati od ropstva.

FALLOUT (12. travnja, Prime Video)

Adaptacije videoigara postale su “in” i na malim ekranima. Nakon “Witchera” i “The Last Of Us”, serijski tretman dobiva i akcijsko-futuristička videoigra “Fallout”. Amazon ima u rukama ima potencijalni hit, ali i franšizu od par sezona. “Fallout” izgleda budžetski spektakularno poput Amazonova “Gospodara prstenova”, a prati mladu ženu (Ella Purnell) koja godinama nakon nuklearne apokalipse odluči izaći iz bunkera i vani se susreće s mutantima, banditima i sličnom postapokaliptičnom klikom. Serija djeluje kao kombinacija blockbusterske i prestižne televizije. Kreatori “Fallouta” su Jonathan Nolan i Lisa Joy, autori “Westworlda”.

---

---

BRIDGERTON 3 (16. svibnja/13. lipnja, Netflix)

“Bridgerton 3” stiže u dva dijela, što je potez koji Netflix u zadnje vrijeme sve češće povlači. No, u slučaju “Bridgertona” je razumljiv. Druga sezona bila je jako gledana unatoč manjku vrućih erotskih scena iz prve, a dobru gledanost je zabilježio i prošlogodišnji “spin-off” vezan za kraljicu Charlotte. U trećoj sezoni fokus je na Penelope Featherington (Nicola Coughlan) koja je, znaju pratitelji serije, zloglasna trač kolumnistica Lady Whistledown, tj. na njezinoj romansi s Colinom Bridgertonom (Luke Newton). Kako će Penelope uskladiti dvostruki život (ljubav s Colinom-pisanje tračeva) i hoće li se “Bridgerton” vratiti erotici, fanovi jedva čekaju doznati.

---

image

‘Zmajeva kuća‘

HBO Max
---

ZMAJEVA KUĆA 2 (ljeto, HBO Max)

Prednastavak “Igre prijestolja” iskupio se za posljednju sezonu “GOT-a”, povratio stare fanove i dobio nove, ispao jedna od boljih serija 2022. godine i postavio temelje za vlastitu podfranšizu. Fokusiran na “zmajsku” obitelj Targaryen u kraljevstvu Westeros, “Zmajeva kuća” je podsjećala na najbolje sezone “GOT-a”, stavljajući likove, spletke i izdaje ispred “fantasy” spektakla. “House Of Dragon 2” ovjekovječuje Građanski rat tako da će biti krvi i vatre. Daenerys Targaryen je nešto tako i obećala, ali za očekivati je da “Zmajeva kuća” u drugoj sezoni neće otići u krajnost kao “Igra prijestolja” u zadnjoj.

---

image

‘Ripley‘

Netflix
---

RIPLEY (jesen, Netflix)

Tom Ripley iz pera Patricije Highsmith jedan je od najučestalijih likova velikog ekrana. Glumili su ga Alain Delon (“Purple Moon”), Dennis Hopper (“Američki prijatelj”), Matt Damon (“Talentirani gospodin Ripley”), John Malkovich (“Ripleyjeva igra”)... Ripley se ove godine seli na male ekrane, a ulogu preuzima Andrew Scott, friško nominiran za Zlatni globus za “Strance” “Ripley” se najavljuje kao serijska inačica filma s Damonom, što nije posebno originalno, ali casting Scotta je nadahnut i mogao bi donijeti osvježenje u pristupu liku i njegovu (ne)djelu. Netflix svakako vjeruje u projekt i preuzeo ga je od Showtimea.

PINGVIN (jesen, HBO Max)

Preporođenog Colina Farrella (“Duhovi otoka”) ove godine ćemo gledati i u Appleovoj detektivskoj seriji “Sugar”, ali “Penguin” se ipak nestrpljivije iščekuje. Farrell je u zadnjem “Batmanu” bio sjajan i neprepoznatljiv kao Oswald “Oz” Cobblepot alias Pingvin, gothamski mafijaš bliži Alu Caponeu u “Nedodirljivima” nego Dannyju De Vitu iz “Batman Returns”, stoga nije čudno da je dobio vlastitu seriju koja se pozicionira kao prestižna kriminalistička drama. “Pingvin” će kronicirati Ozov pokušaj preuzimanja Gothama nakon smrti Carminea Falconea. Batman se vjerojatno neće pojaviti, ali Pingvin je više no dovoljan.

---

image

‘Pingvin‘

Warner Bros. - Dc Entertainment/Collection Christophel Via Afp
---

IGRA LIGNJE 2 (jesen, Netflix)

Najpopularnija Netflixova serija u povijesti do kraja godine bi trebala dobiti drugu sezonu, taman da ispere gorak okus reality show odvojka “Squid Game: The Challenge”. No, uzimajući u obzir da je i “Izazov” bio gledan, to samo pokazuje koliko se čeka “Igra lignje 2”. Druga sezona počinje tamo gdje smo ostavili protagonista Seonga Gi-huna na kraju prve sezone”. Kreator Hwang Dong-hyuk podsjeća da je “u posljednjoj epizodi “Gi-hun rekao ‘Nisam konj, ja sam osoba i želim doznati tko ste vi i zašto ste radili ove grozne stvari ljudima’ te dokazuje da mi doista nismo konji; svi smo mi ljudi.” Ima smisla. Konačno, ovo je “Igra lignje”, ne “Igra konja”.

---

Disneyjevi ‘Ratovi zvijezda’ i superheroji

Do isteka 2024. na Disney+ se očekuje premijera nove “Star Wars” serije “The Acolyte” kreatorice Leslye Headland (“Russian Doll”), ambijentirane 100 godina uoči događaja u “Fantomskoj prijetnji”.

“The Acolyte” slijedi avanture bivše Jedi padawanke (Amandla Stenberg), koja nema nikakve veze s prezimenom Skywalker, te njezinog nekadašnjeg učitelja (Lee Jung-jae iz “Squid Game”) dok istražuju zločine u posljednjim danima tzv. Visoke Republike.

Premijeru bi mogao imati i “Star Wars: Skeleton Crew”, orijentiran na mlađu publiku koju kreator Jon Watts (zadnji blockbusteri o Spider-Manu) uspoređuje s Amblinovim filmovima osamdesetih. Jude Law je jedi u seriji koju će režirati Bryce Dallas Howard (“Mandalorian”), Lee Isaac Chung (“Minari”), David Lowery (“Zeleni vitez”) i oskarovski duo Daniel Kwan-Daniel Scheinert (“Sve u isto vrijeme”).

Disney+ ne zapostavlja ni superjunački sadržaj pa se očekuju i premijere serija “Daredevil: Born Again”, “Agatha”, animirani “X-Men 97”...

---

---

Blockbuster i SF serije

Serije odnedavno produciraju i blockbusterski sadržaj. Prvi TV blockbuster izlazi 8. veljače, to je druga sezona akcijske SF serije “Halo” (Paramount+) koja djeluje akcijskija od prve.

Ubrzo poslije toga premijeru će na Netflixu imati i fantazija “Avatar: The Last Airbender” (22. veljače), serijska verzija istoimenog filma M. Nigh Shyamalana iz 2010. inspirirana izvornom animiranom franšizom.

Ove godine očekuje se i serijski prednastavak “Dine” (“Dune: Prophecy”; HBO Max), idealno nakon dolaska drugog filma u kina. Iza serije stoji Johan Renck, redatelj “Černobila”, u glavnim ulogama nalaze se Emily Watson i Olivia Williams, a priča se odvija 10.000 godina prije zbivanja u filmovima.

Planirana je i premijera druge sezone Amazonova “Gospodara prstenova” nakon što je u prvoj otkriven identitet lorda Saurona, možda i još jedna HBO Max serija iz svijeta “Igre prijestolja”, “A Knight Of The Seven Kingdoms: The Hedge Knight”, za koju je scenarij napisao George R.R. Martin osobno.

Tu je i “Dark Matter” (Apple TV+) s Joelom Edgertonom i Jennifer Connelly, SF o fizičaru koji zapeo u multiverzumu, a kroz prostor i vrijeme putuje i Netflixova serija “3 Body Problem” kreatora “GOT-a” Davida Benioffa i D.B. Weissa.

---

---

Prestižna televizija

Puno se očekuje od trilerske serije “Disclaimer” (Apple TV+), povratničkog projekta oskarovca Alfonsa Cuarona nakon Oscarom ovjenčanog filma “Roma” u kojem glavnu ulogu TV novinarke igra oskarovka Cate Blanchett.

Isto vrijedi i za seriju “The Sympathizer” Chan-wook Parka s Robertom Downeyjem Jr-om (“Oppenheimer”), utemeljenu na istoimenu Pulitzerom nagrađenom romanu o vijetnamskom špijunu poslanom u Ameriku.

Netflix puno nade ulijeva u seriju “Griselda” (25. siječnja) s Sofijom Vergarom u ulozi stvarne liderice kolumbijskog kartela koja je dobila nadimak Crna udovica. Tu je i Netflixov projekt “Black Doves” s Keirom Knightley u ulozi špijunske supruge političara.

Spominjući političare, Netflix planira pustiti i drugu sezonu serije “Diplomatkinja” s Keri Russell. Paramount+ ima adute i u prestižnoj seriji “A Gentleman In Moscow” s Ewanom McGregorom, ambijentiranoj u vrijeme boljševičke revolucije, te navodno posljednoj sezoni vesternskog “Yellowstonea” s Kevinom Costnerom.

Apple TV+ je angažirao oskarovku Jessicu Chastain za seriju “The Savant” o istražiteljici koja se infiltrira među “online” hejtere, kao i Natalie Portman za “Lady in the Lake” prema” mystery” romanu Laure Lippman, a ima i seriju “The New Look” o ljudima iza modnih brendova s Juliette Binoche i Benom Mendelsohnom u ulogama Coco Chanel i Christiana Diora.

FX/Hulu najavljuje “all star” stariju “Feud: Capote Vs. The Swans” s Naomi Watts, Demi Moore, Calistom Flockhart, Jessicom Lange, Susan Sarandon i Diane Lane, triler “The Veil” kreatora “Peaky Blindersa” Stevena Knighta s Elizabeth Moss, kao i novu verziju nekoć popularnog “Shoguna” (FX/Hulu) s Hiroyukijem Sanadom u glavnoj ulozi.

---

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Image Press Agency HBO Max Apple TV+ Amazon HBO Max Apple TV+ Netflix HBO Max Netflix Warner Bros. - Dc Entertainment/Collection Christophel Via Afp
Image Press Agency

Nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. ‘Cobra Kai 6‘ i ‘Severance 2‘, kamoli ‘Stranger Things 6‘, ali naizgled sigurnog materijala ima

HBO Max

‘Pravi detektiv 4‘

Apple TV+

‘Masters Of The Air‘

Amazon

‘Gospodin i gospođa Smith‘

HBO Max

‘Režim‘

Apple TV+

‘Manhunt‘

Netflix

‘Bridgerton 3‘

HBO Max

‘Zmajeva kuća‘

Netflix

‘Ripley‘

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/kultura/film-tv/bacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje-1354719 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=e3626f34faff113f7d7cf0946e19b1405f0f95bc [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Bacili+smo+oko+na+TV+ponudu+2024.+i+odabrali+najo%C4%8Dekivanije%3A+serija+ima+vi%C5%A1e+no+dovoljno%2C+iako+je+%C5%A1trajk+u%C4%8Dinio+svoje&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fbacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje-1354719 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fkultura%2Ffilm-tv%2Fbacili-smo-oko-na-tv-ponudu-2024-i-odabrali-najocekivanije-serija-ima-vise-no-dovoljno-iako-je-strajk-ucinio-svoje-1354719 )
Array ( [1] => stdClass Object ( [id] => 2 [name] => Superscript Title [value] => Nova serijska godina [type] => textarea [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 2 [alias] => SuperscriptTitle ) [3] => stdClass Object ( [id] => 61 [name] => Contains Infographic [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 4 [alias] => contains_infographic ) [4] => stdClass Object ( [id] => 62 [name] => Without ads [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 5 [alias] => Withoutads ) [5] => stdClass Object ( [id] => 63 [name] => Photo gallery [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 6 [alias] => Photo_gallery ) [6] => stdClass Object ( [id] => 64 [name] => Promo [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 7 [alias] => promo ) [8] => stdClass Object ( [id] => 67 [name] => Contains video [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 9 [alias] => contains_video ) [9] => stdClass Object ( [id] => 68 [name] => Premium content [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 10 [alias] => premium_content ) [10] => stdClass Object ( [id] => 69 [name] => Exclude comments [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 11 [alias] => exclude_comments ) [11] => stdClass Object ( [id] => 70 [name] => Open link in new window [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 12 [alias] => open_link_in_new_window ) [12] => stdClass Object ( [id] => 71 [name] => Horizontal crop of the main photo [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 13 [alias] => horizontal_crop_of_the_main_photo ) [13] => stdClass Object ( [id] => 73 [name] => No-index [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 15 [alias] => no_index ) [14] => stdClass Object ( [id] => 74 [name] => No-cache [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 16 [alias] => no_cache ) [15] => stdClass Object ( [id] => 77 [name] => Don't show on the front page [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 17 [alias] => dont_show_on_the_front_page ) [16] => stdClass Object ( [id] => 78 [name] => Related on bottom [value] => ON [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 18 [alias] => related_on_bottom ) [17] => stdClass Object ( [id] => 79 [name] => Live button [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 19 [alias] => live_button ) [26] => stdClass Object ( [id] => 87 [name] => Instant articles [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 28 [alias] => instant_articles ) [27] => stdClass Object ( [id] => 91 [name] => S preporučuje [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 29 [alias] => s_preporucuje ) [28] => stdClass Object ( [id] => 92 [name] => S voli [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 30 [alias] => s_voli ) [29] => stdClass Object ( [id] => 93 [name] => Layout with three photos [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 31 [alias] => layout_with_three_photos ) [30] => stdClass Object ( [id] => 94 [name] => Gallery in the article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 32 [alias] => gallery_in_the_article ) [31] => stdClass Object ( [id] => 95 [name] => Required views [value] => 0 [type] => textfield [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 33 [alias] => required_views ) [32] => stdClass Object ( [id] => 96 [name] => FullHD image [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 34 [alias] => fullhd_image ) [33] => stdClass Object ( [id] => 97 [name] => City Select [value] => (0) [type] => select [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 35 [alias] => CitySelect ) [34] => stdClass Object ( [id] => 98 [name] => Paid Article [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 36 [alias] => paid_article ) [35] => stdClass Object ( [id] => 99 [name] => SD na licu mjesta [value] => OFF [type] => radio [group] => 9 [published] => 1 [ordering] => 37 [alias] => SD_na_licu_mjesta ) )
StoryEditorOCM
Film & TVNova serijska godina

Bacili smo oko na TV ponudu 2024. i odabrali najočekivanije: serija ima više no dovoljno, iako je štrajk učinio svoje

Piše Marko Njegić
12. siječnja 2024. - 10:28
Nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. ‘Cobra Kai 6‘ i ‘Severance 2‘, kamoli ‘Stranger Things 6‘, ali naizgled sigurnog materijala imaImage Press Agency

Nova serijska godina je pred nama. Štrajkovi su napravili svoje kad su stopirali produkcije na pet mjeseci tako da nije izvjesno da ćemo do kraja godine vidjeti npr. “Cobra Kai 6” i “Severance 2”, kamoli “Stranger Things 6”. No, naizgled sigurnog materijala ima više nego dovoljno.

Godina je upravo započela s Netflixovom “Braćom Sun”, te serijama “Echo” u produkciji Disney+ i Peacockovim “Tedom”, a nastavlja se s nestrpljivo očekivanim “True Detective 4” s kojim i krećemo u najavu najočekivanijih i/li najzanimljivijih naslova serijske 2024.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. svibanj 2024 11:13