Kultura Kultura

Šarena zabava

Tursku kulu ponovo osvaja Egofree festival; četvrto izdanje ima svega u kužini, od glazbe i radionica do dobrih bokuna, a skupljena sredstva idu za udrugu Sindrom Down - 21

Šarena zabava

Četvrto izdanje Egofree festivala donosi bogat program glazbenih događanja, radionica, izlagača rukotvorina i popratnih sadržaja na Tursku kulu 26., 27. i 28. travnja.

Ove godine svrha festivala je prikupljanje sredstava za udrugu Sindrom Down-21. Sudjelujući na Zaboravljenim igrama koje će voditi volonteri udruge Down-21 moći će se uz participaciju osvojiti brojne nagrade naših izlagača rukotvorina i ostalih sponzora.

Na tri različita glazbena floora pronaći će se glazbe za svačiji ukus, od elektronike preko koncerata do vinyla – glavna pozornica Čudesna šuma, druga pozornica Kula o' cvića i treća Vinylivada.

Headlineri ovogodišnjeg izdanja Egofree festivala na glavnoj pozornici Čudesna šuma su u subotu Kozmodrum i Grapevine babies s početkom u 19h, i u nedjelju Jan Kinčl&Regis Kattie s početkom u 20 sati.

Kula o' cvića je rezervirana za techno i house tonove brojnih DJ-eva lokalne i šire zajednice, a Vinylivada za nostalgične note rock i blues glazbe.

U nedjelju s početkom u 12 sati na glavnoj pozornici će i članovi udruge Sindrom Down-21 održati svoj glazbeni program.

Također, sa raznoraznim radionicama sudjeluju brojne splitske udruge i pojedinci - Info zona, Kam-Hram, Ubijmo dosadu, Yoga&Art House, Maja facepaint, Slack Split, Kreator zabave i mnogi drugi.

Uz šank, gastro užitke će omogućiti restaurant DeBelly, Luda kuća i Este bar.

Naslovnica Kultura