Kultura Kultura

PUNO JE ZAINTERESIRANIH

Bogdanića nasljeđuje Igor Kirov, Golovko: Tako će najvjerojatnije biti!

PUNO JE ZAINTERESIRANIH

Intendant splitskog HNK, Goran Golovko i koreograf Igor Kirov potvrdili su kako se dogovaraju o tome da Kirov preuzme vodstvo ansambla nakon odlaska Dinka Bogdanića.

- Najvjerojatnije će tako biti, ali nema hitnje. Nakon ove premijere kazalište i tako odlazi na kolektivni godišnji odmor, uputit ćemo na vrijeme prijedlog Kazališnom vijeću i nadamo se da će sve biti riješeno do početka sezone - kazao je Golovko.

Puno zainteresiranih

Dodao je ipak da još ništa nije gotovo dok ne bude potpisano, a za upražnjeno mjesto javilo se mnogo zainteresiranih iz zemlje i inozemstva.

- Da, razgovaramo o tome i bio bih veoma sretan kada bih mogao nastaviti raditi sa splitskim ansamblom - dodao je Kirov i istaknuo da se novi posao u Splitu neće kositi s njegovim obvezama u inozemstvu.

O odnosu s plesačima je pak kazao:

- Jako ih cijenim i volim. Već smo zajedno dosta postigli, ovo nam je treća premijera. Ne ulazim u sukobe ni s kim, nikome ne mislim zlo. Jako sam jednostavna osoba, volim raditi, i volim da su plesači zadovoljni u svom radu jer bez toga ne može biti dobrih rezultata.

Naslovnica Kultura