StoryEditorOCM
Izbori 2021KANDIDAT HSS-A

Epilog Vucinog koncerta u stranačkim prostorijama: zbog hitova ‘Živog blata‘ zaradio je prekršajnu prijavu, policija otkrila detalje

Piše PSD
23. travnja 2021. - 20:29

U petak u 11 sati iz stranačkih prostorija HSS-a u Marmontovoj ulici mogla se čuti svirka i pjesma. Nastupio je Siniša Vuco, kandidat te stranke za poziciju splitskog kandidata. Njegov nastup popraćen je prijavom policiji. 

- Možemo vas izvijestiti da je danas oko 11 sati zaprimljena dojava o narušavanju javnog reda i mira glasnim reproduciranjem glazbe u Marmontovoj ulici. Postupajući po navedenoj dojavi policijski službenici su proveli kriminalističko istraživanje te je tom prilikom utvrđena sumnja da je 50-godišnjak svojim ponašanjem ostvario obilježja prekršaja opisanog u članku 13 Zakona o prekršajima- otkrili su nam iz splitske policije  te dodali kako će protiv muškarca biti podnesen optužni prijedlog nadležnom općinskog prekršajnom sudu. 

Ovoga petka Siniša Vuca svoje sugrađane odlučio je zabaviti hitovima Živog blata, a početkom tjedna je rekao kako će koncerti i pjesma biti česti u njegovoj kampanji. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2024 04:34