StoryEditorOCM
ZagoraOPET DERBI

Policija upozorava vozače: ‘Izbjegavajte izlaz s Dalmatine kod Dugopolja, prekinut promet brzom cestom prema Splitu‘

Piše Dalmacija SD
3. travnja 2024. - 15:18

 

Zbog druge utakmice između Hajduka i Dinama u razmaku od samo pet dana, kup susreta, iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske poslali su novu obavijest svim navijačima koji će vozilima stizati u Split.

Budući da se očekuju veće gužve i zastoji od 15.30 do 18.30 sati na području autocestovne naplatne postaje Dugopolje i na državnoj prometnici Dugopolje - Klis - Solin/Split, iz policije upućuju domaće navijače koji stižu iz drugih gradova i mjesta da izbjegavaju izlaz s Dalmatine kod Dugopolja.

- Svima koji dolaze iz smjera Šibenika i Zadra, odnosno Šestanovca i Vrgorca, preporučujemo da s autoceste izlaze na čvorovima Prgomet, Vučevica i Bisko. Napominjemo da će na brzoj cesti Solin - Klis biti uspostavljena posebna regulacija prometa uz moguće zatvaranje ceste - naglasili su iz Policijske uprave.

Promet brzom cestom Solin - Klis prema Splitu prekinut je od 15.20 sati zbog prolaska navijača.

Upravo zbog povratka navijača s utakmice otkazuju se za noćas najavljeni radovi i zatvaranje brze ceste Solin - Klis u oba smjera, što je bilo planirano od 22 sata do 5 sati.

- Budući da je uslijed večerašnjeg sportskog događaja razina sigurnosnih protokola podignuta na najvišu razinu, među ostalim, potrebno je imati neometan koridor svih prometnica u Splitu i bližoj okolici zbog izbjegavanja eventualnih prometnih zagušenja, odluka o zatvaranju dijela državne ceste 1 stavlja se izvan snage - poručili su iz "Hrvatskih cesta".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:46