Dalmacija Split

noć na terenu

Sanirana puknuta cijev u Varošu, radovi su trajali do kasno u noć, doznajemo kolika je materijalna šteta; Iz ViK-a poručuju građanima koji su bili bez vode: Provjerite svoje slavine...

 noć na terenu

U prvim satima subote, preciznije u ponoć i 45, sanirana je vodovodna trasa u Nazorovom prilazu u splitskom Varošu, gdje se u petak ujutro nešto iza osam sati, izlijela bujica vode zbog puknuća cijevi.

- Radnici su cijelo vrijeme bili na terenu, otklanjali kvar, i sve je okončano u prvom satu subote. Cijevi su zamijenjene, te je pitka voda opet dostupna potrošačima Varoša - kazuje nam Tomislav Šuta, direktor "Vodovoda i kanalizacije", nove informacije s terena.

Što se procjene štete tiče, prema prvim grubim naznakama, oštećenja uzrokovana prodorom vode koje je u svom nadiranju stigla i do Poljane Tina Ujevića, za sada se procjenjuju na oko 100.000 kuna.

Ujedno iz splitske komunalne tvrtke savjetuju građanima koji su bili bez vode, da provjere svoje slavine, te lagano puštaju vodu par minuta zbog mogućeg preostalog zraka u cijevima i eventualne zamućenosti.

A kako je tijekom noći bilo na terenu dok se otklanjao kvar, pogledajte u našoj galeriji.

Naslovnica Split