Dalmacija Split

na neodređeno

Nastavljaju se zapošljavanja u Banovini: Grad Split raspisao natječaj za još dva voditelja odsjeka, evo što se sve traži za atraktivna radna mjesta i sigurnu plaću

na neodređeno

Zapošljavanja u Banovini nastavljaju se i dalje. Grad je, naime, raspisao javni natječaj za još dva radna mjesta s ugovorom na neodređeno vrijeme, i to za voditelja Odsjeka za smart city projekte i digitalizaciju, te za voditelja Odsjeka za međunarodne i EU projekte.

Kandidati ili kandidatkinje koji se budu prijavili za čelnu osobu koja će voditi smart city projekte moraju biti magistri tehničke struke ili stručni specijalisti tehničke struke s najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, uz položen državni stručni ispit, te istaknute organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine potrebne za uspješno upravljanje unutarnjom ustrojstvenom jedinicom upravnog tijela.

Za drugo radno mjesto voditelja, odnosno voditeljice Odsjeka za međunarodne i EU projekte traži se magistar interdisciplinarnih područja znanosti humanističke, društvene, tehničke ili prirodne struke ili stručni specijalist interdisciplinarnih područja znanosti spomenutih struka. Među natječajnim uvjetima također se navodi najmanje pet godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima uz položen državni stručni ispit, s tim da ni ovdje nisu na odmet organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine.

Prijave se zaključno s petkom, 15. veljače, šalju na adresu splitske gradske uprave - Obala kneza Branimira 17 i to Uredu Grada - Odsjeku za radne, pravno-normativne i opće poslove.

Naslovnica Split