Dalmacija Split

'ovo ne pokriva osiguranje'

Splićanka moli sugrađane za pomoć u potrazi za počiniteljem: pred kućom joj razbili parkirani automobil, nije joj jasno kome su se to ona ili njen Punto zamjerili

 'ovo ne pokriva osiguranje'

U noći s utorka na srijedu Splićanki Sanji Tudić razbijen je automobil parkiran pred kućom, u ulici Mažuranićevo šetalište.

Ogorčena Splićanka putem društvenih mreža zatražila je pomoć sugrađana u potrazi za počiniteljem koji joj je nanio štetu.

'Ovo je moje auto, nikom krivo, nikom dužno, nije imalo nikakvo obilježje, čak niti zastavicu HAJDUKA. Parkirano gdje inače parkira se svako auto u ovoj ulici. Prilikom očevida policajac navodi da je možda nešto doletilo, da sigurna sam, sa neba malo veća sila. Nema nigdje nijedne kamere, tako da je počinitelj nepoznata osoba', napisala je Splićanka na Facebooku.

'Ovo ne pokriva osiguranje, nije parkiran na nikakvo mjesto gdje se ne smije parkirat. Nalazio se na mjestu gdje inače parkiraju svi. Ulica je Mažuranićevo šetalište, pokraj Draco apoteke. Oko jedan ujutro susjedi su čuli galamu i tresak. To je sve što znam. Policija je obavila očevid. Zamolila bih vas da podijelite i pomognete mi u potrazi', apelira Sanja Tudić.

 

 

Naslovnica Split