Dalmacija Split

'Lete ratne sjekire' po Splitu i prijedlogu LVM-a: To je poput lošeg vica! Nećemo to! Htjeli su Hajduka u stečaj!

Kalaš: To je poput lošeg vica

– Mogu se našaliti i reći da bismo možda mogli razmotriti da netko u ime SDP-a bude kandidat za zamjenika gradonačelnika Ivana Kureta. No, s obzirom na to da je vrijeme karnevala prošlo, ovo smatram samo lošim vicem.

Uostalom, ne trebaju nam savjeti političkih gubitnika, slušamo i provodimo sugestije građana Splita, koji prepoznaju tko se brine za grad i nosi odgovornost za njega. Ne možete ljude varati – poručila je Željana Kalaš, šefica splitskog HDZ-a, odbivši zamisao LVM-a.

Jurjević: Nećemo, to su već nudili

I šef gradskog SDP-a Marin Jurjević odbio je prijedlog LVM-a.

– Poduzetnici su to već jednom tražili od nas, no mi nećemo u koaliciju s HDZ-om. Uvjereni smo da će Splićani s odgovornošću prići izborima. Mi nudimo program koji se razlikuje od drugih, kao i Ranko Ostojić, za kojeg vjerujemo da je najozbiljniji kandidat za gradonačelnika. Splitu treba ozbiljnosti, kompetentnosti i odgovornosti, a mi i Ranko to nudimo – drži Jurjević.

 

Kerum: Ništa nisu napravili

Željko Kerum, trenutačno vodeći po svim anketama za mjesto gradonačelnika Splita, kratko je prokomentirao istup Veloga Mista i traženje velike koalicije SDP-HDZ.

– Nema se tu što puno komentirati kada je riječ o Listi Veloga Mista. Ostat će upamćeni kao ljudi koji su Hajduk željeli odvesti u stečaj i niži rang, te po tomu što u svom mandatu nisu napravili ništa za grad Split – zaključio je Kerum.

Za više o prijedlogu LVM-a kliknite na link:

Lista Velog Mista traži koaliciju SDP-HDZ, a oni neće na izbore

L. kovačić

Naslovnica Split
Page 1 of 6FirstPrevious[1]23456Last