StoryEditorOCM
Dalmacijaoštećena oba vozila

Istražuju se razlozi nesvakidašnjeg nasrtaja u Solinu: udarac Mercedesa u Renault nije bio slučajan, policija je brzo pronašla 28-godišnjaka koji je pokušao vršnjaka izgurati s ceste

18. ožujka 2019. - 16:26

U solinsku Policijsku postaju u subotu je oko 20.30 sati došao 28-godišnjak i prijavio da ga je netko petnaest minuta ranije pokušao izgurati s ceste.

Dok se Solinjanin vozio svojim Renault Cliom, na cest D8 Solin-Kaštela u subotu oko 20.15 sati na predjelu Sveti Kajo, na mladićev automobil "nasrnuo" je vozač u Mercedesu te je vozilom udario u desnu stranu njegovoga Clija. U Cliju je osim vozača bila još 23-godišnja ženska osoba.

Solinjanin prijavio šokantan napad na cesti: nepoznati vozač automobilom namjerno udario u njegovo vozilo te ga pokušao izgurati s ceste; Policija privela jednu osobu

Oštećeni se nakon penaestak minuta pojavio u policijskoj postaji i rekao da udarac u njegovo vozilo nije bio slučajan nego namjeran te da ga je sa ceste pokušala izgurati muška osoba.

Vjerojatno je vozač Clija poznavao napadača u Mercedesu ili ga je tako dobro opisao pa je policija vrlo brzo pronašla agresivnog mladića u Mercedesu. Uhićen je njegov vršnjak iz Splita kojemu ide posebno izvješće za dovođenje života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Posebno izvješće ide kao nadopuna kaznene prijave koju je odmah podnio oštećenik po dolasku u solinsku postaju, nakon što ga je 28-godišnjak pokušao izgurati s ceste. Motiv policija ne otkriva, a slučaj ide u redoviti postupak.

Primijećena su oštećenja na oba vozila, a kolika je šteta na Renaultu još se ne zna jer je vozač još nije prijavio. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:34