StoryEditorOCM
Dalmacijanije u životnoj opasnosti

Tko je u Kaštelima pucao na 39-godišnjaka? Postoje svjedoci napada, a ranjeni muškarac je u automobilu bio sa svojom suprugom

21. prosinca 2018. - 13:39

Još uvijek se ne zna tko je u četvrtak popodne u Kaštelima pucao na automobil u kojem se nalazio muškarac (39) sa svojom suprugom i koji je u pucnjavi teško ozlijeđen, doznaje se u policiji.

Muškarac (39) je nešto prije 17 sati teško ozlijeđen u Kaštel Gomilici kada je netko na njega zapucao iz vatrenog oružja dok se nalazio u automobilu sa suprugom te je tom prilikom zadobio prostrijelne ozljede ruke i noge.

Novi detalji pucnjave u Kaštelima: 39-godišnjak je 'izrešetan' iz automobila, zadobio je prostrijelne rane noge i ruke; Riječ je o starom policijskom znancu, bivšem vlasniku kafića

Navodno im se u vožnji približio bijeli automobil iz kojega je netko na njega zapucao. Do Hitne pomoći u Kaštelima je oko 17 sati stigao svojim automobilom, a nakon prve liječničke obrade je kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u KBC Split gdje je tijekom kasnog popodneva operiran i, kako kažu liječnici, nije u životnoj opasnosti.

Liječnici su o svemu obavijestili policiju koja je izišla na teren, na mjestu događaja obavila očevid i sada čekaju kada će 39- godišnjak biti spreman da s njim porazgovaraju.

Kako se doznaje u policiji i dalje traje detaljna obrada mjesta događaja, postoje određeni svjedoci s kojima se razgovara i koji bi mogli pomoći u rješavanju tog kaznenog djela ubojstva u pokušaju.

Neslužbeno se doznaje da bi policiji uvelike mogle pomoći i snimke s mjesta događaja, no u policiji to nisu službeno potvrdili već su rekli da će ih koristiti ukoliko ih bude.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:26