StoryEditorOCM
Dalmacijapreduhitrite kišu

Evo kakvo se vrijeme očekuje u Dalmaciji za blagdan Svih Svetih i vikend pred nama

Piše PSD
31. listopada 2018. - 16:11
kisa_grad-011108

Nakon nevremena koje je proteklih dana poharalo Hrvatsku, u srijedu je uslijedilo smirivanje vremena, a tijekom blagdana Svih svetih zadržat će se relativno toplo, ali će ponovno biti oblačnije, uz povremenu mjestimičnu kišu, najprije na Jadranu, gdje će ponovno jačati jugo, piše HRT.

Na žalost mnogih, kiše će biti i na Dušni dan, osobito prijepodne, a u nastavku nekima produljenog vikenda i početkom novoga tjedna velika je vjerojatnost većinom suhog, pa i pretežno sunčanog vremena, sa slabijim vjetrom, te i dalje relativno toplog, ponegdje čak i toplijeg od onoga posljednjih dana ovog iznadprosječno toplog listopada, mjestimice vjerojatno i rekordnog.

Nakon kratkotrajne stabilizacije vremena u srijedu, na Jadranu u četvrtak ponovno kišovito uz moguću i obilniju kišu, ponajprije na sjevernom dijelu, te jako i vrlo jako jugo.

Povremene kiše bit će i u petak, a od subote većinom suho i sunčanije.

Jugo će u petak slabjeti i u subotu na većem dijelu Jadrana okrenuti na buru, a od nedjelje je ponovno najvjerojatnije jugo, pri ćemu će temperatura zraka biti i dalje relativno visoka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 10:11