StoryEditorOCM
Dalmacijafraktura lubanje

Detalji krvavog sukoba u Kaštelima: otac i sin brutalno pretukli 43-godišnjaka, muškarac teško ozlijeđen završio u bolnici; Protiv nasilnika se vodi istraga za pokušaj ubojstva

11. travnja 2018. - 15:37

Svađa oko parkinga završila je u utorak oko 17,15 sati u Kaštel Gomilici teškim ozljeđivanjem 43-godišnjeg mještanina. S njim su se najprije verbalno sukobili 51-godišnji otac i njegov 22-godišnji sin.

Sinoć pucnjava na cesti u Kaštelima, vatrenim oružjem pucali iz osobnog automobila; Tijekom dana potukla se trojica muškaraca, jedan teško ozlijeđen i prevezen u bolnicu

Pedesetjednogodišnjak je u sukobu koji je potom uslijedio lakše tjelesno ozlijeđen dok je 43-godišnjak zadobio teške tjelesne ozljede glave u vidu frakture lubanje i hospitaliziran je u splitskoj bolnici na jedincii JIL-a.

Otac i sin koji se dovode u svezu s događajem su uhićeni i dovedeni u prostorije policije, a kriminalističko istraživanje radi rasvjetljivanja svih okolnosti događaja je u tijeku.

Sva trojica aktera su iz Kaštel Gomilice i poznaju se, a je li problem bio samo u parkingu ili u nekim prethodnim događajima utvrdit će krim-istraga koja se protiv oca i sina vodi za pokušaj ubojstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:06