StoryEditorOCM
DalmacijaMETEORSKO ULAGANJE

Kad gostima dosade plaža i more, ovdje će se kupati: u Makarskoj se gradi bazen vrijedan nevjerojatnih 15 milijuna kuna!

Piše Nina Glučina
12. listopada 2017. - 09:43

Gosti makarskoga hotela "Meteor" idućeg će ljeta, kad im dosadi plaža i more, imati priliku uživati na novom vanjskom bazenu u koji će se uložiti 15 milijuna kuna.

Potencijalni izvođači radova već su počeli slati ponude tvrtki "Hoteli Makarska", u čijem sklopu već 34 godine djeluje "Meteor".

Početak radova predviđen je za 12. studenoga, a glavni projektant je Leon Lulić. Rekonstrukcija vanjskog bazena, koja se najavljivala već godinama, nužna je, poručuje Joško Lelas, direktor hotelske kompanije, te naglašava da će se "staro" plivalište u potpunosti ukloniti i izgraditi novo.

– Prilikom izgradnje bazena taj dio hotela nije napravljen prema planu zbog specifičnosti močvarnog terena. S godinama se bazen nagnuo i sada mu prijeti puknuće. Ako sve bude po planu, izgradnja novog objekta trebala bi biti gotova do kraja ožujka, a cjelokupnu investiciju financiraju "Hoteli Makarska" – potvrdio nam je direktor Lelas.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 16:09