StoryEditorOCM
Dalmacijadugopoljski hdz

Ževrnja: Balić načelnik, Rogošić zamjenik

Piše PSD.
29. ožujka 2013. - 16:13
Stanko Balić kao načelnik, a Stipe Rogošić kao zamjenik načelnika, pobjednički je tandem, a ovaj spoj iskustva i mladosti donijet će HDZ-u daljnji prosperitet.

Tim je riječima Zlatko Ževrnja, aktualni načelnik Dugopolja na konferencije za novinare u Dugopolju predstavio kandidate HDZ-a za Općinu Dugopolje na lokalnim izborima u svibnju.

Pred ovom općinom su brojni projekti i sigurni smo u pobjedu, poručio je Ževrnja napominjući kako su dvojica kandidata njegovi dugogodišnji uspješni suradnici.

Stanko Balić je diplomirani povjesničar umjetnosti i bibliotekar, a među ostalim marljivi ravnatelj Narodne knjižnice i utemeljitelj KUD-a 'Pleter'.

Uz njega će, kao najbliži suradnik biti Stipe Rogošić, diplomirani ekonomist i uspješan mladi poduzetnik koji uz to obnaša i dužnost glavnog direktora NK Dugopolje.

Dugopolje će pod njihovim vodstvom, kako su kazali, nastaviti na projektima koje je napravio načelnik Zlatko Ževrnja i kandidat stranke za župana.

Vodeni park, Tehnološki park, Kulturni multimedijalni centar s Etnogarfskom zbirkom, žičara na Mosor, obnavljanje cesta, brojni projekti iz EU fondova samo je dio njihovih planova.

Upravo takvi projekti kao spoj tradicionalnog i modernog označiti će predizbornu kampanju, a kako su najavili, u sljedećem mandatu će obećanja ispuniti, te sve planirane projekte i ostvariti.

OJDANA KOHAREVIĆ
SNIMIO JADRAN BABIĆ/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 18:56