StoryEditorOCM
ObalaI to se događa!

Vandali uništili ‘Vesele pisanice‘ u dalmatinskom gradskom parku: ‘Kome smetaju radovi naše djece?‘

Piše Stanislav Soldo
8. travnja 2024. - 11:49

Neodgovorni pojedinci devastirali su "Vesele pisanice" u metkovskom gradskom parku. Pisanice koje su u uskrsnom vremenu na radost djece ali i odraslih krasile gradski park su razbacane i oštećene. Drugim riječima više nisu za upotrebu.

Družili smo se pored Veselih pisanica koje su oslikala djeca iz svih vrtića i škola našeg grada. Došao je Uskrsni zeko i krenuli smo u potragu za čokoladnim jajima, skakutali smo i plesali u našem dnevnom boravku na otvorenom – u Gradskom parku, ističu u Turističkoj zajednici grada Metkovića.

image

Devastirane pisanice u metkovskom gradskom parku

Postavljene Vesele pisanice su trebale krasiti naš park i pružiti priliku svima koji žele da pogledaju i fotoaparatom zabilježe divne radove naše djece. Ali, nekome smetaju vesele pisanice koje su svojim rukama oslikala djeca našeg grada! Došavši u naš park, umjesto da se dive, vandali su otuđili dvije pisanice, a one koje su ostale, uništili su. Zar nekom mogu smetati radovi naše djece, zar mogu biti toliko zločesti da rade takve stvari u našem dnevnom boravku na otvorenom, u samom srcu grada? Kako djeci objasniti što se dogodilo? Što još možemo očekivati u budućnosti od onih koji su počinili ovaj vandalizam, pitaju se iz TZ grada Metkovića.

image

Devastirane pisanice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 12:55